HerNews.gr
Ελλάδα

Τα 7 θαύματα στους Αγίους Ισιδώρους: «Ανάπηροι περπατούν, άρρωστα παιδιά θεραπεύονται, τυφλοί βρίσκουν το φως τους»

Δεν λέει να κοπάσει η θύελλα μετά τις καταγγελίες του Αγίου Αργολίδας για την «απάτη ολκής» που, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, έχει στηθεί εδώ και χρόνια στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό.  Ο Μητροπολίτης είπε πως «υπάρχει μια μεγάλη πληγή που λέγεται Άγιοι Ισίδωροι και μαζεύεται πολύς κόσμος και ότι δήθεν γίνονται θαύματα».

Από την πλευρά του, ο εφημέριος του ναού, Δημήτριος Λουπασάκης, (άμισθος ιερέας και συνταξιούχος των ΕΛΤΑ), που όλα αυτά τα χρόνια με τον Τίμιο Σταυρό «έχει θεραπεύσει πολλούς και έχουν καταγραφεί σε βίντεο κι έχουν αναρτηθεί στα social media» απάντησε, λέγοντας ότι ο Τίμιος Σταυρός κάνει τα θαύματα και όχι αυτός.

Την ίδια στιγμή χιλιάδες πιστοί βρίσκονται στο πλευρό του και μιλούν ένθερμα για τα θαύματα που έχουν ζήσει: «Ανάπηροι περπατούν, άρρωστα παιδιά θεραπεύονται, τυφλοί βρίσκουν το φως τους» λένε.

Ήταν 21η Ιουνίου. Ανάμεσα στο πλήθος των πιστών, βρισκόταν και μια 33χρονη κοπέλα σε αναπηρικό αμαξίδιο. Δεν ήξερε για τα θαύματα που συντελούνταν στον ιερό ναό. Είχε βρεθεί εκεί λόγω του τάματος της μητέρας της. Όμως, ο Τίμιος Σταυρός κόλλησε στη μέση της κι έγινε το θαύμα, ενώ λίγο νωρίτερα ένα αλογάκι της Παναγίας είχε καθίσει στο άγιο δισκοπότηρο.

«Ενώ ήμουν στη μέση της λειτουργίας, έπεσε το αλογάκι μέσα στο άγιο ποτήριο. Αισθανόμουν παράξενα, ωστόσο κάθε λειτουργία στο ναό έχει τη δική της χάρη. Μπορεί να είναι τυχαίο γεγονός, αλλά ο καθένας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα», λέει ο πατέρας Δημήτριος.

Η Φανή το προηγούμενο Πάσχα είχε διαγνωσθεί με σκλήρυνση κατά πλάκας και είχε φτάσει στην εκκλησία με αναπηρικό αμαξίδιο, υποβασταζόμενη από δικούς της. Σχεδόν δεν μπορούσε να περπατήσει. Ο πατέρας Δημήτριος πλησίασε με τον Τίμιο Σταυρό. Η Φανή γονάτισε και προσευχόταν. Ο σταυρός κατέβηκε απ’ τον αυχένα στη μέση, κόλλησε στη μέση της. Ο πατέρας Δημήτριος της είπε «σήκω και περπάτα». Η κοπέλα σηκώθηκε κι άρχισε να περπατά. Η περίπτωση της Φανής δεν είναι η μοναδική.

 Ένα αγοράκι τριών ετών θεραπεύτηκε από οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία

Η μητέρα του Γιάννα Ζώρζου εξιστορεί τα θαύματα που έζησαν με τον π. Δημήτριο και τον Τίμιο Σταυρό. «Θα ήθελα να μοιραστώ δημοσίως ένα προσωπικό μου θαύμα, χάρη στον Τίμιο Σταυρό και τον πατέρα Δημήτριο! Στις 10 Ιουλίου, ο γιος μου (3 ετών), κατόπιν εισαγωγής και μετά από εξειδικευμένες εξετάσεις στο Νοσοκομείο Μητέρα, διαγνώστηκε με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία.

Άμεσα απευθυνθήκαμε στον πατέρα Δημήτριο και ζητήσαμε τη βοήθεια του Τιμίου Σταυρού! Εξαρχής μας καθησύχασε και μας είπε:

“Μην ανησυχείτε, το παιδί θα γίνει καλά. Τις επόμενες μέρες, η κατάσταση της υγείας του άρχισε να επιδεινώνεται, οπότε έπρεπε αναπόφευκτα να ξεκινήσουμε χημειοθεραπείες. Τα αποτελέσματα συνέχισαν να μην είναι καλά και οι γιατροί ενημέρωσαν ότι θα έπρεπε να γίνει επέμβαση για μεταμόσχευση μυελού.
Ο π. Δημήτριος Σταύρωσε ένα μπλουζάκι του παιδιού μας και μας έδωσε λαδάκι του Τιμίου Σταυρού. Μας είπε να φορέσει το μπλουζάκι και να τον σταυρώνουμε καθημερινά με αυτό το λαδάκι.
Από τη μέρα εκείνη και έπειτα, το παιδί που τις προηγούμενες μέρες ήταν τελείως αδιάθετος και δεν μπορούσε να περπατήσει, άρχισε να έχει διάθεση, απέκτησε όρεξη για φαγητό και οι εξετάσεις του καθημερινά βελτιώνονταν. Παραμονή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, οι εξετάσεις ήταν κοντά στα φυσιολογικά επίπεδα ενός υγιούς παιδιού και οι γιατροί μας επέτρεψαν να επιστρέψουμε στο σπίτι μας». 

Διαβάστε περισσότερα στα Parapolitika.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τέμπη: Σήμερα η κηδεία της 34χρονης Αθηνάς – Εκείνη σκοτώθηκε, ο άντρας της σώθηκε επειδή πήγε τουαλέτα – Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

HerNews ka

Συγκλονίζει η κατάθεση της ψυχολόγου της Καρολάιν: “Ήταν η συμπεριφορά του κατηγορούμενου άκρως χειριστική. Άκρως ελεγκτική.”

Her News b

Επεκτείνεται το μετρό προς το Ίλιον και αλλάζει την εικόνα της δυτικής Αττικής

HerNews ka