HerNews.gr
Ελλάδα

Θάνατοι Μαλένας και Ίριδας: Η ώρα των «εξηγήσεων» έφτασε για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Πλησιάζει η ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις στις αρμόδιες εισαγγελικές και δικαστικές αρχές. Για τους θανάτους των μικρότερων κοριτσιών της, της 3,5 ετών Μαλένας και της μόλις 6 μηνών Ίριδας.

Η 33χρονη αναμένεται και για τους δύο θανάτους των Μαλένας και Ίριδας να ακολουθήσει την ίδια τακτική με αυτή που εφάρμοσε για το θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της της Τζωρτζίνας.

Υπενθυμίζεται, ότι η Ρουλα Πισπιρίγκουαπολογούμενη για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, με θύμα την Τζωρτζίνα,, είχε υποστηρίξει ότι είναι αθώα και ότι δεν ήταν αυτή που έδωσε τη φονική ποσότητα κεταμίνης στο κοριτσάκι.

Η 18η τακτική ανακρίτρια, Χριστίνα Σαλάππα, έχοντας και τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα, διέταξε την προσωρινή κράτησή της, καθώς δεν φάνηκε να πείθεται από τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς της κατηγορούμενης.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται και στην υπόθεση των θανάτων της Μαλένας και της Ίριδας να υπεραμυνθεί της αθωότητάς της και να ισχυριστεί ότι δεν έχει την παραμικρή εμπλοκή στο τραγικό τέλος των δύο μικρότερων θυγατέρων της.

Σύμφωνα με νομικούς κύκλους, η Ρούλα Πισπιρίγκου, με όποια ιδιότητα και αν κληθεί – είτε αυτή της ύποπτης από εισαγγελείς ή αστυνομικούς είτε αυτή της κατηγορούμενης από την ανακρίτρια – θα υποστηρίξει ότι είναι αθώα.

Δεν ξέρουν την ώρα θανάτου.

Διαβάστε περισσότερα στη vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Έφυγε απο τη ζωή ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Ζάχος Χατζηφωτίου σε ηλικία 99 ετών

Her News

Κιβωτός του Κόσμου: Συνελήφθη η υπεύθυνη της δομής στην Καλαμάτα- Βρέθηκε όπλο σε συρτάρι

HerNews ka

Γιώργος Βάλλης: Συνάντηση με τον Βουλευτή Ν. Πιερίας & επίσκεψη στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

HerNews ka