HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κρίστι Κρανά: Δεν συμφωνώ με τα reality μόδας – Μακάρι να αλλάξει η ελληνική αγορά και να δέχεται plus size μοντέλα

Για τις εξελίξεις στο χώρο της μόδας μετά την πανδημία και τα τηλεοπτικά show που σχετίζονται με αυτή μίλησε στο «Τι λες τώρα!» η Κρίστι Κρανά.

Η ιδιοκτήτρια πρακτορείου μοντέλων Κρίστι Κρανά υπογράμμισε ότι η ίδια δεν θα δεχόταν κάποιο μοντέλο με υπερβολικά τατουάζ, ενώ σημείωσε πως η ελληνική αγορά είναι περιορισμένη όσον αφορά στα μοντέλα plus size.

«Μακάρι να αλλάξει η ελληνική αγορά και να δέχεται plus size μοντέλα» συμπλήρωσε, ενώ ξεκαθάρισε πως είναι κατά του bullying που γίνεται σε κοπέλες με κάποια παραπάνω κιλά.

«Δεν με έχουν καλέσει ποτέ στα reality μόδας, αλλά θα ήθελα να πάω σαν guest κάποια στιγμή» σημείωσε, υπογραμμίζοντας ότι δεν συμφωνεί με τον τρόπο που μιλάνει οι κριτές στα κορίτσια που διαγωνίζονται.

«Η Βίκυ Καγιά ξέρει πολύ καλά τη δουλειά της, την εκτιμώ και την θαυμάζω για όλα αυτά που έχει κάνει» συμπλήρωσε η Κρίστι Κρανά, τονίζοντας ότι στο φετινό GNTM θα συμμετέχει ένα μοντέλο από το πρακτορείο της.

Παράλληλα, η Κρίστι Κρανά αναφέρθηκε στο νέο μέλος της επιτροπής του GNTM, την Σοφία Χατζηπαντελή, χαρακτηρίζοντας υπερβολικά τα φρύδια της.

Τέλος, η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου μοντέλων υπογράμμισε πως καλώς έγινε το #metoo, για να σταματήσουν οι απρεπείς πράξεις εναντίον των μοντέλων.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Οδός Ζαρίφη 2: Δείτε το απολαυστικό sneak previw λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της εκπομπής

HerNews ka

«Λύγισε» η Μπέττυ Μαγγίρα: «Σε κανέναν άνθρωπο δεν αξίζει να το βιώνει αυτό»

Her News b

Βίκυ Βολιώτη: «Από την πρώτη στιγμή αποκάλυψα στην κόρη μου ότι δεν είμαι η βιολογική της μητέρα»

Her News b