HerNews.gr
DECORNEWS

Τι μπορείς να κάνεις όσο περιμένεις το νερό να βράσει στον βραστήρα

nero

Στο thread του Twitter, που κέρδισε πάνω από 5.000 likes, η Laura de Barra έδειξε τη λίστα με τα πράγματα που μπορείς να κάνεις στον χρόνο που χρειάζεται για να βράσει νερό ένας βραστήρας, και θα σε εκπλήξουν.

Η De Barra ξεκινά λέγοντας ότι όσοι έχουν πλυντήριο πιάτων μπορούν να βγάλουν το φίλτρο και να το ξεπλύνουν κατά τη διάρκεια αυτής της αναμονής. «Ρίξε ένα φλιτζάνι ξύδι στη μια θήκη, ένα φλιτζάνι διττανθρακική σόδα στο άλλο και επίλεξε ένα ζεστό πλύσιμο», γράφει. «Θα καθαρίσει, θα μυρίζει καλύτερα και θα μειώσει τα άλατα στα μέρη που βλέπεις και σε αυτά που δεν βλέπεις. Αυτό είναι κάτι που μπορείς να κάνεις μια φορά τον μήνα». Και μάλιστα όσο περιμένεις να βράσει το νερό στο βραστήρα!

Στη συνέχεια, προτείνει να αφαιρέσεις το φίλτρο του απορροφητήρα και να το πλύνεις, εκτός εάν είναι μιας χρήσης. Καθώς κατευθύνεσαι προς το ψυγείο για να πάρεις αυτό το μπουκάλι με το γάλα, η de Barra προτείνει να αφιερώσεις ένα λεπτό για να ελέγξεις ότι η οπή αποστράγγισης είναι καθαρή.

vrasmos

Συμβουλεύει τους ανθρώπους να προσθέτουν δύο φλιτζάνια διττανθρακική σόδα και ένα φλιτζάνι ξύδι για τον καθαρισμό. «Θα προκαλέσουν μια αντίδραση αφρισμού που θα χαλαρώσει οτιδήποτε έχει κολλήσει στους σωλήνες και θα προκαλέσει οσμές ή μπλοκαρίσματα αργότερα».

Τώρα, αν ψάχνεις για κάτι πιο ευχάριστο να κάνεις περιμένοντας να βράσει το νερό, η De Barra προτείνει να φτιάξεις ένα θερμοκήπιο για τα βότανά σου στο ψυγείο, το οποίο λέει ότι θα «τα κάνει να διαρκέσουν δέκα φορές περισσότερο».

Άλλες προτάσεις της περιλαμβάνουν τον έλεγχο του συναγερμού καπνού, την αφαίρεση του συρταριού του πλυντηρίου ρούχων για να το καθαρίσεις. Πρόσθεσε ότι μπορείς επίσης να αλλάξεις μια λάμπα που δεν έχεις προλάβει να αλλάξεις. Πολλοί μοιράστηκαν τις σκέψεις τους σχετικά με αυτές τις συμβουλές και πώς θα χρησιμοποιούν αυτά τα hacks στο μέλλον.

«Ωραίες πρακτικές συμβουλές, ευχαριστώ. Πρόσφατα αγόρασα ένα καινούργιο πλυντήριο πιάτων και ο πωλητής μου είπε ότι πολλοί άνθρωποι δεν καθαρίζουν ποτέ το δικό τους και ως αποτέλεσμα τα μηχανήματα τους σπάνε», σχολίασε ένας χρήστης ενώ ένας άλλος έγραψε: «Βρήκα τους ανθρώπους μου! Μέχρι στιγμής, έχω καθαρίσει βαθιά τον φούρνο μου με διττανθρακικό/ξίδι και το πλυντήριο ρούχων.»

Ένας τρίτος είπε: «Συχνά περνάω αυτόν τον χρόνο χωρίς να κάνω τίποτα, γι’ αυτό είναι ωραίο να γνωρίζω ότι έχω την επιλογή να κάνω μερικά από αυτά τα εύχρηστα πράγματα στο σπίτι όταν έχω όρεξη».

nero

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Οι χώροι που ξεχνάτε να διακοσμήσετε για το φθινόπωρο & οι πιο classy ιδέες

HerNews ka

Ψυχολογία του χώρου: Δημιουργήστε ήρεμο περιβάλλον με λιγότερο άγχος

Her News

Λαμπάδες: Οδηγός σωστής αγοράς

Her News