HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κατερίνα Καινούργιου: “Έχω πάει τριήμερο στη Ρώμη. Πήγα με κάποιον που δεν ήθελα να μαθευτεί”

Κατερίνα Καινούργιου-hernews

Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στο τελευταίο ταξίδι που έκανε στη Ρώμη στον αέρα της εκπομπής της “Super Κατερίνα”.

Κατερίνα Καινούργιου

Η ίδια είχε πάει ένα τριήμερο στη Ρώμη και εξομολογήθηκε on air πως δεν ήθελε να αποκαλύψει το πρόσωπο που πήγε. Επίσης, μίλησε για ένα περιστατικό που της συνέβη όταν επέστρεφε στην Ελλάδα. 

Αρχικά, εκείνη είπε πως “να σας πω τι έπαθα χθες. Έχω πάει τριήμερο στη Ρώμη, είπα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου. Δεν πήγα μόνη μου. Πήγα με κάποιον που δεν ήθελα να μαθευτεί. Στην επιστροφή μου λέει ο συγκεκριμένος άνθρωπος, «Δεν πιστεύω να έχει κανέναν φωτογράφο απ’ έξω, έχεις ανεβάσει φωτογραφίες από εκεί, δε θέλω». «Όχι, ηρέμησε», λέω κι εγώ.

Κατερίνα Καινούργιου-hernews

Πάω να βγω εγώ χαλαρή, μόνη μου με τη βαλίτσα και βλέπω την κάμερά μας και έναν φωτογράφο πάνω μου. Λέω, «σας παρακαλώ μη με τραβάτε» και αρχίζω και τρέχω. Πίστευα ότι είχαν έρθει για μένα. Παίρνω τον Γιάννη τηλέφωνο και του λέω, «Καλά είναι δυνατόν; Θα με περάσει ο άνθρωπος για τρελή, ότι έφερα κάμερα να τραβήξω τον εαυτό μου, ότι πάω να στήσω θέματα» και κάτι τέτοια”.

Στη συνέχεια, προσέθεσε ότι “και μου λέει ο Γιάννης, «δεν ήταν για σένα οι κάμερες, έρχεται ο Μαρτίκας από το Survivor. Για σένα θα στέλναμε»; Για να μην σας πολυλογώ, καμία κάμερα για μένα. Για τον Μαρτίκα πέντε κάμερες και δέκα φωτογράφοι”.

Νεότερα Άρθρα

Ζήνα Κουτσελίνη: Αποκάλυψε τι δουλείες έκανε πριν ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία – «Καθάριζα τουαλέτες»

HerNews ka

ANT1: Επιστρέφει ο Νίκος Χατζηνικολάου στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων

Her News b

Ελένη Βουλγαράκη: Οι σπουδές, η κτητικότητα στις σχέσεις της και η συνεργασία με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Her News