HerNews.gr
Ελλάδα

Ραφήνα: Ομολόγησαν οι δολοφόνοι του 42χρονου – Για ένα σκούντημα και δυο άγρια βλέμματα ο φονικός καβγάς

Ομολόγησαν οι δύο 24χρονοι δράστες, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός, ότι ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 42χρονο στο μπαρ στη Ραφήνα, όπου ο άτυχος άνδρας είχε βγει για ποτό το βράδυ του περασμένου Σαββάτου μαζί με τη σύντροφό του.

Όπως ανέφεραν οι δολοφόνοι του άτυχου άνδρα, δεν είχαν πρόθεση να τον σκοτώσουν, δηλώνοντας πως η εκρηκτική κατάσταση «ξέφυγε». Σύμφωνα με τις περιγραφές τους, ο Έλληνας επιτέθηκε στον 42χρονο στην τουαλέτα του μπαρ, με κλωτσιές και μπουνιές, στη συνέχεια τα αίματα άναψαν μέσα στο μπαρ και η άγρια συμπλοκή συνεχίστηκε έξω από το μπαρ, όπου συμμετείχε και ο 24χρονος Αλβανός, με κατάληξη τον θάνατο του θύματος.

Σημειώνεται πως κανείς από τους δύο δεν αναφέρθηκε στο μοιραίο χτύπημα με τη σιδερογροθιά στο κεφάλι του 42χρονου.

Οι δράστες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα μέσα στις επόμενες ώρες.

Για ένα σκούντημα ο καβγάς

Σύμφωνα με πληροφορίες από όσα είπαν στους αστυνομικούς οι δολοφόνοι, ο καβγάς ξεκίνησε από μια ασήμαντη αφορμή. Συγκεκριμένα, πηγαίνοντας στην τουαλέτα ο 42χρονος σκούντηξε κάποιον από την παρέα των πέντε και έγινε μικρός τσακωμός. Σύμφωνα με όσα είπαν οι συλληφθέντες, όταν το θύμα επέστρεψε, τους κοίταξε με άγριο βλέμμα και τότε αποφάσισαν να του επιτεθούν. Βγήκαν έξω από το μαγαζί, τον περίμεναν και όταν βγήκε με την κοπέλα του, του επιτέθηκαν με αποτέλεσμα τον θάνατό του από κρανιοεγκεφαλικές κακκώσεις.

Το χρονικό του εγκλήματος

Ένα συνηθισμένο ποτό, Σάββατο βράδυ, ήταν μοιραίο για τον 42χρονο που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου, όταν ξέσπασε καβγάς μετά τα μεσάνυχτα.

Αφορμή στάθηκε μια λογομαχία που είχε το θύμα με κάποιους από τους νεαρούς μέσα στο μαγαζί. Αρχικά, ο 42χρονος τσακώθηκε έξω από την τουαλέτα του μπαρ με τους δράστες και στη συνέχεια ο καβγάς μεταφέρθηκε στο τραπέζι που καθόταν ο άτυχος άνδρας με την παρέα του.

Τα αίματα άναψαν όταν ένας από τους νεαρούς μίλησε άσχημα στην κοπέλα του 42χρονου. Προς στιγμή, η ένταση έδειξε να εκτονώνεται όμως οι 5 νεαροί είχαν στήσει καρτέρι στο θύμα στον πλαϊνό πεζόδρομο του μπαρ.

Μόλις ο 42χρονος βγήκε έξω οι νεαροί, αλβανικής καταγωγής σύμφωνα με πληροφορίες, άρχισαν να τον χτυπούν με μπουνιές και κλωτσιές. Το θύμα αντιστάθηκε αλλά κάποια στιγμή ένας από τους δράστες γρονθοκόπησε τον 42χρονο στο κεφάλι με μια σιδερογροθιά.

Ο άτυχος άνδρας έπεσε αιμόφυρτος στο πεζούλι ενώ οι δράστες διέφυγαν προς την οδό Βασιλέως Γεωργίου. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης οι οποίοι άρχισαν να ερευνούν την περιοχή.

Διαβάστε περισσότερα στη vradini.gr

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τέμπη: Συγκέντρωση μνήμης για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος

Her News

Ανοίγουν τα κέντρα διασκέδασης: Τι θα ισχύσει

Her News

«Που είσαι ρε μεγάλε» – Έλληνας ταξιτζής συναντήθηκε τυχαία με τον Πρωθυπουργό στη Νέα Υόρκη – VIDEO

Her News