HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 27 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου

ζώδια

Ζώδια: Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια από 27 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη!

ζώδια

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει με κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να ασχοληθείτε με ένα ακίνητο που θέλετε να το πουλήσετε.  Επίσης, η ψυχολογία σας θα είναι κάπως περίεργη. Προς το τέλος όμως της εβδομάδας θα σας δοθούν ευκαιρίες να βρεθείτε με το ταιρι σας να περάσετε όμορφες στιγμές. Όλο αυτό να είναι βάλσαμο για εσάς. Αν έχετε παιδιά, επιτυχίες σας περιμένουν .

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Η εβδομάδα για εσάς θα ξεκινήσει με πολλές και ευχάριστες ειδήσεις. Δεν αποκλείεται να ετοιμάζεστε και για ένα κοντινό ταξιδάκι.  Εκμεταλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να περάσετε όμορφα και να χαλαρώσετε. Τα δικά σας άτομα είναι δίπλα σας και σας στηρίζουν. Προς το τέλος της εβδομάδας θα αναγκαστείτε να ασχοληθείτε με έναν από τους δυο γονείς σας. 

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Μπορεί στις αρχές τις εβδομάδας να αγχωθείτε με τα οικονομικά σας και κάποια έξοδα που θα προκύψουν παραπάνω, αλλά να θυμάστε: Προς το τέλος της θα λάβετε κάποια πολύ ευχάριστα νέα που πολύ πιθανόν να αφορούν και τα αδέλφια σας. Θα έχετε κάποιες πολύ ευχάριστες μετακινήσεις. Αν θέλετε να κλείσετε κάποιες συμφωνίες ιδανικά θα πρέπει να το κάνετε στο τέλος της εβδομάδας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Εσείς στις αρχές της εβδομάδας θα θελήσετε να κάνετε κάποια πράγματα για εσάς και την εικόνα σας προς τα έξω με αποτέλεσμα να χαλάσετε αρκετά χρήματα. Ξέρω πως έχετε ανάγκη να ανανεωθείτε με κάποια ψώνια παραπάνω για τη ομορφιά σας. Όμως, προσπαθείτε να χαλάσετε όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα για να μην αγχωθείτε. Προς το τέλος της εβδομάδας θα νιώσετε οικονομική ανασφάλεια .

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Αν νομίζετε πως είστε σούπερ ήρωες και μπορείτε  να δουλεύετε χωρίς να ξεκουράζεστε στιγμή κάνετε λάθος. Επιβάλλεται, λοιπόν, στις αρχές της εβδομάδας να πάρετε το χρόνο σας, να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω και να ξεκουραστείτε. Όταν το κάνετε αυτό, προς το τέλος της εβδομάδας, ξεκούραστοι πλέον μπορείτε και πάλι να ξεκινήσετε τη δουλειά χωρίς σταματήσετε. Ξέρετε εσείς…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)

Ήρθε η στιγμή επιτέλους να βγείτε προς τα έξω. να βρεθείτε με τους φίλους σας που για αρκετό διάστημα είχατε χαθεί  λόγω υποχρεώσεων.  Περάστε όμορφες στιγμές μαζί τους και διασκεδάστε. Θα μάθετε πολλά και ευχάριστα νέα. Δεν ξέρω μήπως προς το τέλος της εβδομάδας κινηθείτε λίγο παρασκηνιακά και κάνετε κάποιες κινήσεις πολύ πολύ κρυφές. Προσοχή μην σας δουν…

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ)

Πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις θα υπάρξουν για εσάς στην αρχή της εβδομάδας. Θα χρειαστεί να δουλέψετε λίγο παραπάνω και αυτό θα σας κουράσει. Να ξέρετε  όμως, πως ο κόπος σας θα ανταμειφθεί οικονομικά και θα πάρετε μεγάλη ικανοποίηση. Προς το τέλος της εβδομάδας θα μπείτε σε ένα νέο κοινωνικό περιβάλλον που θα είναι πολύ βοηθητικό για τους στόχους και τα όνειρα που έχετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Αυτή η έβδομαδα στις αρχές της για εσάς έχει πολλές και ευχάριστες επικοινωνίες. Δεν αποκλείεται να κλείνετε και τις διακοπές σας για το εξωτερικό. Ξέρω πως σας αγχώνει το επαγγελματικό σας κομμάτι. Όμως κλείστε αυτό το ταξίδι να αλλάξετε παραστάσεις και ίσως αλλάξετε και τελείως φιλοσοφία ζωής.  Φύγετε επιτέλους από τις εμμονές και τα πάθη σας. Να είστε αισιόδοξοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ(22 Νοε-21 Δεκ)

Πάλι στις αρχές της εβδομάδας θα σας βγουν κάποιες φοβίες και εμμονές για κάποια θέματα υγείας. Δεν θέλω να αφήσετε τις φοβίες να σας καταβάλουν. Εσείς είσαστε παιδιά του Δία. Πάντα  κάτι θα σας σώζει τελευταία στιγμή αρκεί να μην το παρακάνετε. Γιατί όλα τα κάνετε σε υπερθετικό βαθμό. Μαζευτείτε σας παρακαλώ και μην ρισκάρετε τόσο πολύ, γιατί καλός ο Δίας αλλά πόσο να σας βοηθήσει και αυτός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Αρχίζει αυτή η εβδομάδα με το βλέμμα στραμμένο στις σχέσεις. Αρκετοί από εσάς είστε μόνοι και έχετε έντονα την ανάγκη ενός συντρόφου. Μόνο που τον θέλετε με προδιαγραφές (έξυπνο, καταξιωμένο, πλούσιο). Δεν μπορούμε να τα βρούμε σε έναν μόνο άνθρωπο. Κατεβάστε λίγο το πήχη για να καταφέρετε να έχετε μια παρέα και να μην νιώθετε τόσο πολύ μόνοι σας. Από αγάπη σας το λέω να ξέρετε ..

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -9 Φεβ)

Αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει με πολλή εργασία και με μια καθημερινότητα που πιθανόν να σας αγχώσει. Θέλετε πάντα να νιώθετε ελεύθεροι και δεν μπορείτε να νιώθετε εγκλωβισμένοι σε μια εργασία. Θα πρέπει όμως να συμβιβαστείτε. Προς το τέλος της εβδομάδας, δώστε λίγη βαρύτητα στο γάμο ή τη σχέση σας γιατί αν δεν το έχετε καταλάβει… δεν είστε ελεύθεροι.

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ -20 Μαρ)

Αυτή η εβδομάδα αρχίζει πολύ όμορφα για εσάς. Χαρά, έρωτες και διασκέδαση. Μην αφήσετε τίποτα να πάει χαμένο. Αν είστε και μόνοι σας, ένας έρωτας πολύ πιθανόν να προκύψει. Χαρείτε, λοιπόν, γιατί προς το τέλος της εβδομάδας σας περιμένει χαρά και εργασία. Οπότε μην μου κλειστείτε μέσα. Βγείτε έξω για να περάσετε πραγματικά υπέροχα. Το έχετε ανάγκη. 

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Contact @ :

Insta: https://www.instagram.com/katselievi/

FB:  https://www.facebook.com/evi.katseli

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 8 έως 14 Αυγούστου

HerNewskl

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 7 έως 13 Φεβρουαρίου

Her News

Ζώδια: Οι προβλέψεις από 16/5 έως 22/5

Her News b