HerNews.gr
Ελλάδα

Δυστύχημα στο Χαλάνδρι: Συνελήφθη 20χρονος φίλος του 18χρονου

δυστυχημα

Χαλάνδρι: Σοκ στην περιοχή από το φριχτό δυστύχημα – Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το δέντρο ξεριζώθηκε και το αυτοκίνητο έγινε σμπαράλια.

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου ενός παιδιού 18χρονών τα ξημερώματα της Τρίτης στο Χαλάνδρι, από φρικτό τροχαίο ατύχημα που μετέτρεψε το όχημα του σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που βλέπουν τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας, οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν να «ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης και να εξιχνιάσουν τους λόγους για τους οποίους προκλήθηκε το δυστύχημα.
Οι πηγές αναφέρουν πως συνελήφθη από την Τροχαία ένας 20χρονος φίλος του άτυχου 18χρονου, με τον οποίο έκαναν κόντρες στην οδό Παπανικολή.

Ο 20χρονος που οδηγήθηκε στην Ασφάλεια, αντιμετωπίζει κατηγορίες για συμμετοχή σε αυτοσχέδιους αγώνες και το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Η υπόθεση τώρα του θανατηφόρου τροχαίου αποκτά νέες διαστάσεις και αυτό που ψάχνουν οι έμπειροι αξιωματικοί είναι να διαπιστώσουν τις ακριβείς συνθήκες όπως την ταχύτητα των δύο οχημάτων τη στιγμή της εκτροπής και της πρόσκρουσης στο δέντρο.

Πηγή: www.vradini.gr

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Ανοίγουν τα κέντρα διασκέδασης: Τι θα ισχύσει

Her News

Εξελίξεις σοκ στην υπόθεση βιασμών της 12χρονης – Έρχονται νέες συλλήψεις

Her News

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αποκάλυψη βόμβα – Είχε προσεγγίσει και την Καρολάιν όταν ήταν μόλις 15 χρονών

Her News b