HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κατερίνα Καινούργιου για Φαίη Σκορδά: “Θεωρώ ότι είναι άκομψο που γίνεται. Μπορεί να θέλει να κάνει κάτι μόνη της”

Κατερίνα Καινούργιου-hernews

Η Κατερίνα Καινούργιου πήρε θέση σχετικά με τα δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει που αφορούν το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά.

Κατερίνα Καινούργιου-hernews

Πιο συγκεκριμένα η ίδια τοποθετήθηκε στην εκπομπή της “Super Κατερίνα” και την υπερασπίστηκε, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως είναι υπόθεση της Φαίης Σκορδά το πώς θα διαχειριστεί τη συγκεκριμένη κατάσταση. Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου είπε ότι:

“Σε αυτά που ενδιαφέρουν εμένα. Η Μαλέσκου θα πάει με τον Λιάγκα; Εγώ δεν ξέρω, διαβάζω και να τοποθετηθώ παρόλο που είναι απέναντι. Θεωρώ ότι είναι άκομψο που γίνεται στη Φαίη τον τελευταίο καιρό. Δηλαδή μπορεί να θέλει να πάρει μία απόφαση για τους Χ, Ψ λόγους να κάνει κάτι τελείως μόνη της. Δεν μπορώ να βλέπω την απέναντι εκπομπή, καμιά φορά τη βλέπω στο youtube για να δω τι κάνουν. Όλο αυτό που γίνεται, ότι ο ένας φεύγει, ο άλλος μένει, δεν είναι ωραίο και για την ίδια.

Κατερίνα Καινούργιου

Οπότε ας την αφήσουν λίγο να το χειριστεί η ίδια και μετά ας γίνει ο πανικός. Χωρίς να φταίει η ίδια. Η ίδια δεν έχει πετάξει κάποια σπόντα. Αυτό”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Ζέτα Δούκα – Γιώργος Κιμούλης: Η ημέρα που βρέθηκαν στο ίδιο τηλεοπτικό πλατό αλλά δεν συναντήθηκαν ποτέ -Όλο το ρεπορτάζ

Her News b

Γρηγόρης Βαλτινός: «Οπως είναι δημοκρατικό να μη θες να εμβολιαστείς, είναι δημοκρατικό να μη θες να μολυνθείς»

Her News

Ντίνος Καρύδης: «Η Σμαράγδα είναι βράχος. Χωρίς εκείνη δεν θα είχα ούτε για το νοίκι»

Her News