HerNews.gr
Μόδα

Μαγιό: Τα must-have σχέδια που θα αναδείξουν τη σιλουέτα σου!

ninashop

To καλοκαίρι είναι εδώ και εσύ λόγω περιορισμένου ελεύθερου χρόνου ψάχνεις να βρεις το τέλειο μαγιό. Αυτό που θα τονίζει τις αναλογίες σου και θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σου. 

μαγιό

Όσο πλησιάζει ο Ιούλιος και ο Αύγουστος και προετοιμάζεσαι για τις καλοκαιρινές σου διακοπές,. Προετοιμάζεσαι ψυχολογικά για τα outifts σου. Αν αποφασίσεις λοιπόν να είσαι και εσύ μια από τις fashionistas της σεζόν, τότε το ninashop σίγουρα θα σε ενθουσιάσει.

μαγιό

Ποιο μαγιό σου ταιριάζει; Θα είναι διαθέσιμο στο νούμερο σου; Να αγοράσεις μπικίνι ή ολόσωμο; Ποιo είναι το κόψιμο στο μαγιό που θα ταιριάζει στο σωματότυπο σου;

ninashop

Όλες οι απορίες σου πρόκειται να λυθούν αν επισκεφθείς το αγαπημένο μας e-shop. 

Μαγιό

Από τις πρώτες σου αγορές που επιβάλλεται να κάνεις πριν κάνεις διακοπές στα υπέροχα ελληνικά νησιά είναι το summer outfit σου, που το πρώτο θα είναι το μαγιο σου.  Τα πιο κομψά beach looks ήρθε να μας προτείνει το ninashop! Φυσικά, εμείς θα σου προτείνουμε τα καλύτερα, που έχουμε δοκιμάσει και σου συστήνουμε ανεπιφύλακτα! 

Μαγιό

Mια λέξη που έχουν συνδέσει οι περισσότερες γυναίκες στο άκουσμα της λέξης “παραλία” είναι το άγχος. Οι περισσότερες λόγω των στερεοτύπων που έχουν εγκαθιδρυθεί στις μέρες μας, δεν αισθάνονται άνετα με το σώμα τους. Ωστόσο, τα στερεότυπα καταρρίπτονται και τα μαγιό δημιουργούνται για να είναι matchy- matchy σε κάθε τύπο σώματος. Πλέον θα αισθάνεσαι χαρά και θα λάμπεις με το νέο σου μαγιο. Θα κολακεύει τη σιλουέτα σου και σίγουρα δε θα κοιτάζει ηλικίες.

Είσαι έτοιμη να κάνεις την απόλυτη καλοκαιρινή εμφάνιση σου στην παραλία και να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου; 

ninashop.gr

Μυκάλης 30, Νέα Σμύρνη

Τηλ: 210.9324.142

Facebook: https://www.facebook.com/Ninashopneasmirni

Instagram: https://www.instagram.com/ninashopunderwear/

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

Kim Kardashian: Αγνώριστη με buzzcut κούρεμα και γυαλιά οράσεως – Την παρομοίασαν με την Bianca Censori

HerNews ka

Kylie Jenner: To χριστουγεννιάτικο οutfit που φόρεσε matchy-matchy με την Stormi

HerNewskl

Φόρεμα για γάμο και βάπτιση: Στο Atelier Rene θα βρεις chic επιλογές για κάθε γούστο

Her News