HerNews.gr
Ελλάδα

Ραφήνα: «Αυτός ξεκίνησε τον καβγά, δεν θέλαμε να τον σκοτώσουμε»

Στον 42χρονο ρίχνουν την ευθύνη οι δύο νεαροί φίλοι με καταγωγή από την Αλβανία, για την τραγική κατάληξη της συμπλοκής που σημειώθηκε έξω από το μπαρ τα ξημερώματα της Κυριακής στη Ραφήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Vradini.gr, οι δύο κατηγορούμενοι κατέθεσαν στην αστυνομία, ότι το θύμα ξεκίνησε τον καβγά και τους έβρισε όταν επέστρεψε από την τουαλέτα. Όπως ανέφεραν στην πολύωρη κατάθεσή τους, στην τουαλέτα στο πατάρι του μπαρ ήταν ο 24χρονος Έλληνας και περίμενε στη σειρά ο 42χρονος. Τότε, εμφανίστηκε ο 24χρονος Αλβανός, ο οποίος πήρε την σειρά του θύματος και μπήκε στην τουαλέτα όταν βγήκε ο φίλος του.

Σε εκείνη τη χρονική στιγμή, σύμφωνα πάντα με τους δύο δράστες, ο 42χρονος δεν αντέδρασε. Όταν βγήκε από την τουαλέτα και κατέβηκε τις σκάλες πήγε στο τραπέζι τους και τους είπε «τί συμπεριφορά είναι αυτή ρε τσ…… α,που δεν κρατήσατε την σειρά, ποιοι νομίζετε ότι είστε».

Η παρέα των Αλβανών αντέδρασε και άρχισαν οι σπρωξιές μέσα στο μαγαζί, με τον ξάδερφο του θύματος να προσπαθεί να ηρεμήσει και τις δύο πλευρές. Η ένταση συνεχίστηκε με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι του καταστήματος, να βγάλουν έξω από το μπαρ την παρέα των έξι νεαρών.

Οι δύο δράστες, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες αλλά και από το οπτικό υλικό, ξαναμπήκαν στο μαγαζί, προκαλώντας το θύμα, το οποίο εγκατέλειψε την παρέα του και βγήκε στον πεζόδρομο. Με το που άνοιξε την πόρτα, δέχτηκε την επίθεση των δύο φίλων, που τον χτύπησαν αρκετές φορές στο πρόσωπο με σιδερογροθιά, σύμφωνα με μαρτυρικές καταθέσεις, ώσπου έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος. Οι δράστες όταν είδαν τον 42χρονο ακίνητο και μέσα στα αίματα, μπήκαν στο αυτοκίνητο του 24χρονου Αλβανού και επέστρεψαν στα σπίτια τους.

Θαμώνες κάλεσαν το ΕΚΑΒ και ο πολυτραυματίας μεταφέρθηκε στον «Ερυθρό Σταυρό», όπου υπέκυψε από τα πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι. Η Ασφάλεια Ραφήνας σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής, από κάμερες και μαρτυρίες ταυτοποίησαν τους δολοφόνους. Τους αναζήτησαν στις οικίες τους, αλλά όταν πληροφορήθηκαν ότι ο 42χρονος έχασε τη ζωή του, έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Διαβάστε περισσότερα στη vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Φώφη Γεννηματά: Η εισαγωγή στο νοσοκομείο και η μάχη με τον καρκίνο

Her News

Τι πρέπει να προσέχουμε κατά την οδήγηση στον πάγο ή στα χιόνια

Her News

Κορονοϊός: 2.747 νέα κρούσματα, 790 διασωληνωμένοι, 78 νεκροί

Her News b