HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κατερίνα Καινούργιου σε Ιωάννα Μαλέσκου: “Αχ την έχω πατήσει κι εγώ έτσι στο παρελθόν και πια το έχω σταματήσει”

Κατερίνα Καινούργιου

H Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να δώσει με τη σειρά της τις δικές της συμβουλές όσον αφορά την κόντρα ανάμεσα στον Δημήτρη Παπανώτα και την Ιωάννα Μαλέσκου.

Κατερίνα Καινούργιου

Πιο συγκεκριμένα η γνωστή παρουσιάστρια της εκπομπής  “Super Κατερίνα” συμβούλευσε την Ιωάννα Μαλέσκου να μην ακούει στο εκατό τοις εκατό  όσα  της μεταφέρουν οι άλλοι, και τόνισε πως πρέπει να βλέπει όσα την αφορούν. Επίσης, τη συμβούλεψε να λύνει όσα προσωπικά θέματα έχει εκτός τηλεοπτικού αέρα. 

Κατερίνα ΚαινούργιουΠιο συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε χαρακτηριστικά πως:

“Την πάτησε η Ιωάννα γιατί είναι το ίδιο που είχε γίνει παλιά και με εμάς. Λέει δεν το έχω δει το απόσπασμα, αλλά μου μετέφεραν. Αχ βρε Ιωάννα μου την έχω πατήσει κι εγώ έτσι στο παρελθόν και πια το έχω σταματήσει αυτό το… χόμπι.Πρέπει να το δεις γιατί στα μεταφέρουν αλλιώς” αρχικά είπε.

Όλα δεν λύνονται με απάντηση μέσα από τις εκπομπές. Εγώ τουλάχιστον με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, όταν κάτι λέγαμε και με την Σταματίνα και με την Μαίρη Παλιαλέξη και με τον Δημήτρη Παπανώτα και με τον Θέμη Μάλλη, παίρναμε τηλέφωνο και το λύναμε όταν υπήρχε πρόβλημα. Δεν ξεκατινιαζόμασταν στον αέρα”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Μάνος Δασκαλάκης: Ο δικηγόρος του αποκαλύπτει το λόγο που δεν παρακολουθεί πλέον τη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου

HerNews ka

Αντώνης Σρόιτερ: Επιστρέφει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha

Her News b

«Φως στο Τούνελ»: Έρχεται απόψε στο MEGA, με δύο δυνατές υποθέσεις μυστηρίου

Her News