HerNews.gr
CELEBRITIES

Κιμ Καρντάσιαν: Το υπέροχο πάρτι γενεθλίων που ετοίμασε για την κόρη της Νορθ

Νορθ

Ένα μοναδικό πάρτι γενεθλίων για τη Νορθ και τις φίλες της, σχεδιασμένα όλα στην εντέλεια από τη διάσημη τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν.

Σίγουρα αυτά τα γενέθλια η Νορθ δεν πρόκειται να τα ξεχάσει ποτέ! Η Νορθ Γουέστ έκλεισε τα εννέα της χρόνια στις 15 Ιουνίου και η μαμά της Κιμ Καρντάσιαν της χάρισε ένα μοναδικό πάρτι γενεθλίων.

Η Κιμ μοιράστηκε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram όλα όσα έζησε η Νορθ και η παρέα της στις εορταστικές εκδηλώσεις με θέμα το «Camp North». Η διάσημη τηλεπερσόνα έφτιαξε για την κόρη της, της δική της ονειρεμένη κατασκήνωση.

Η αρχή στο Instagram έγινε με μια φωτογραφία του ιδιωτικού της αεροπλάνου που ήταν έτοιμο για να επιβιβαστούν οι φίλες της Νορθ. Η Κιμ δημοσίευσε επίσης στιγμιότυπα με τη Νορθ να σκαρφαλώνει σε μια ψηλή γέφυρα (με εξοπλισμό ασφαλείας, φυσικά) και να ποζάρει με τους φίλους της με ασορτί καρό πιτζάμες.

Κιμ

Όσο για τη διακόσμηση, η Κιμ και η ομάδα της τα έδωσαν όλα. Το αεροπλάνο ήταν διακοσμημένο με κούτσουρα ξύλου και ιστούς αράχνης δίνοντας μια ελαφρώς τρομακτική αίσθηση. Οι κατασκηνωτές κοιμήθηκαν σε κρεβάτια με μίνι σκηνές από πάνω τους τα πανιά των οποίων έμοιαζαν να είναι πιτσιλισμένα με αίμα.

Φαίνεται πως η κατασκήνωση Νορθ είχε επίσης ένα θέμα γενεθλίων τρόμου. Τα φανάρια και τα “ταριχευμένα” ελάφια συμπλήρωσαν τη ρουστίκ διάθεση του πάρτι. Η Νορθ και οι καλεσμένοι της έκαναν επίσης tubing πάνω σε μια βάρκα και γενικά απόλαυσαν υπαίθριες δραστηριότητες στο δασώδες περιβάλλον.

Το πάρτι γενεθλίων της Νορθ είναι ακόμα μια προσθήκη που θέλει τα γενέθλια των παιδιών να γιορτάζονται με κάθε μεγαλοπρέπεια και χλιδή. Η Νορθ γίνεται 10 ετών το 2023, και φαίνεται πως η Κιμ έχει ήδη αρχίσει να ετοιμάζει το επόμενο πάρτι γενεθλίων της κόρης της.

Διαβάστε τη συνέχεια στη www.vradini.gr

 

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Mαρία Ιωαννίδου: “Έχω πέσει θύμα βιασμού, αν σας πω ονόματα θα ανατριχιάσετε”

HerNewskl

Chiara Ferragni: Μάθε τον τρόπο να κάνεις τις πιο stylish μπούκλες!

HerNewskl

Τζούλια Νόβα: Έγινε για πρώτη φορά μανούλα!

HerNewskl