HerNews.gr
Ελλάδα

Νέα Χαλκηδόνα: Οικοδόμος επιτέθηκε σεξουαλικά σε νεαρή που τον είχε προσλάβει

Αλβανός οικοδόμος, επιτέθηκε σεξουαλικά σε νεαρή που τον ειχε προσλάβει για να κάνει εργασίες σε υπο κατασκευή ακίνητο στη Νέα Χαλκηδόνα, επιχειρησε να τη φιλήσει στο στόμα και να τη θωπεύσει.

Η νεαρή, κατάφερε την τελευταία στιγμή να ξεφύγει από τα νύχια του πεινασμένου «αρπακτικού» στη Νέα Χαλκηδόνα και μόλις συνήλθε από το σοκ, προσέφυγε στην Αστυνομία όπου και κατέθεσε μήνυση με αποτέλεσμα ο 58χρονος οικοδόμος – δράστης, χθες το απόγευμα να εντοπιστεί και να συλληφθεί.

Η επίθεση

Το πρωτοφανές συμβάν, σημειώθηκε στις 19:30 της Δευτέρας. Όπως κατήγγειλε στους αστυνομικούς η 28χρονη κοπέλα, ο 58χρονος οικοδόμος από την Κορυτσά, κάτοικος Αργυρούπολης, μετέβη στο ακίνητο στη Νέα Χαλκηδόνα για να πραγματοποιήσει κάποιες εργασίες.

Ξαφνικά και ενώ το θύμα βρισκόταν στο σημείο, ο 58χρονος οικοδόμος την πλησιάζει αιφνιδιαστικά και τη φιλάει δυο φορές στον ώμο.

Η κοπέλα, «παγώνει» και ο ίδιος αποφασισμένος να ολοκληρώσει αυτό που είχε στο μυαλό του, προχωρά στο επόμενο βήμα. Της αρπάζει τα χέρια, ακινητοποιώντας την και προσπαθεί να τη φιλήσει στο στόμα.

οικοδόμος

Η 28χρονη αντιδρά, τον απωθεί και καταφέρνει να ξεγλιστρήσει από τα νύχια του. Μόλις καταφέρνει να σταθεί στα πόδια της απο το σοκ, μεταβαίνει στην Αστυνομια και κάνει μήνυση στον δράστη. Αστυνομικοί με οδηγό την περιγραφή της κοπέλας και τα στοιχεία που τους έχει δώσει, στις 17:45 χθες, τον εντοπίζουν στην οδο Πίνδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και του περνούν χειροπέδες.

Σήμερα, οδηγείται στον εισαγγελέα.

Πηγή: www.zinapost.gr

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Νέο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων φαινομένων – Πού θα «χτυπήσει»

Her News

25η Μαρτίου: Στις 11:00 η στρατιωτική παρέλαση στο Σύνταγμα

Her News

Καιρός: Καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις από το μεσημέρι

Her News b