HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Βίκυ Καγιά: Η αιχμηρή απάντηση στα σχόλια του Λάκη Γαβαλά για τα χαμηλά νούμερα του “Dancing with the stars”

Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά απάντησε κατηγορηματικά σε όλα τα σχόλια που θέλησε να κάνει ο Λάκης Γαβαλάς για τα χαμηλά νούμερα του “Dancing with the stars”.

Βίκυ Καγιά

H ίδια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”, η οποία τη συνάντησε  στα γυρίσματα του GNTM. Πιο συγκεκριμένα το διάσημο μοντέλο και παρουσιάστρια τόνισε πως έχουν αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο της μόδας. Επίσης, η Βίκυ Καγιά μίλησε για τη νέα κριτή, Σοφία Χατζηπαντέλη και τέλος απάντησε στον Λάκη Γαβαλά και στα σχόλια του για την τηλεθέαση.

Μάλιστα, είπε ότι :

“Είμαστε στο bootcamp. Είναι όλα τα κορίτσια εδώ μια ομάδα. Είμαστε συγκινημένοι και χαρούμενοι. Εγώ πιο πολύ από όλους γιατί μετά από έναν χρόνο που επιστρέφω έχω μπει στην αγάπη μου, στη μόδα, στα μοντέλα” είπε αρχικά και πρόσθεσε: “Μόνο διαφωνούμε αλλά οι καιροί άλλαξαν κι έχω πει ναι σε τατουάζ. Θα δούμε πολλά γιατί θέλει η εποχή να δούμε πολλά”.

Βίκυ-Καγιά-hernews

Επίσης, προσέθεσε πως:

“Διαφωνήσαμε πάρα πολύ με τη Σοφία. Και με τον Γιώργο και με τον Τάσο. Και μετά αγκαλιές” είπε η Βίκυ Καγιά για τις πληροφορίες που την θέλουν να έχει διαφωνήσει έντονα στα γυρίσματα με τη Σοφία Χατζηπαντελή για ένα μοντέλο.

Τέλος, για τις δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά και τα χαμηλά νούμερα του DWTS τόνισε χαρακτηριστικά πως:

“τι σημασία έχει αυτό τώρα; Άλλες εποχές τότε, άλλες εποχές τώρα. Άλλη οργάνωση τότε, άλλη οργάνωση τώρα. Άλλα ήθελε ο κόσμος τότε, άλλα τώρα. Τα νούμερα πάνε. Ανεβαίνουν και κατεβαίνουν. Χαίρομαι που έκανε 60% με τον Λάκη και χόρευε και πάρα πολύ ωραία. Το θυμάμαι”.

Νεότερα Άρθρα

Ελεονώρα Μελέτη: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της;

HerNewskl

Ησαΐας Ματιάμπα: «Προσπαθώ να μαθαίνω και να συγχωρώ όσους μου φέρθηκαν ρατσιστικά»

HerNews ka

Ράνια Τζίμα: Όλα όσα λέει για την κόρη της, το δελτίο του MEGA και αν θα πολιτευόταν

Her News b