HerNews.gr
Ελλάδα

Saint: «Ξεπέρασα τα όρια» είπε στην απολογία του για βιασμό ανήλικης ο τράπερ

saint

Ο τράπερ Saint, κατά κόσμο, Πέτρος Δήμου, είχε συλληφθεί στις 8 Ιουνίου για τον βιασμό μίας 16χρονης, η οποία τον είχε καταγγείλει στις αρχές.

Η ανήλικη, όπως ανέφερε στην καταγγελία της γνώρισε τον 27χρονο τραγουδιστή Saint μέσω του Instagram.

Όταν συναντήθηκαν, πάντα σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, ο «Saint» την έβαλε στο αυτοκίνητό του, παρά τη θέλησή της, και την οδήγησε σε απόμερο σημείο του Δήμου Λαγκαδά Θεσσαλονίκης,

Σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, στη συνέχεια με χρήση σωματικής βίας την κράτησε εντός του αυτοκινήτου και προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις χωρίς τη θέλησή της.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά, αναζήτησαν τον 27χρονο και αφού τον εντόπισαν τον συνέλαβαν και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού, της παράνομης κατακράτησης και της παράνομης βίας.

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του νεαρού ποινική δίωξη για βιασμό ανήλικης και παράνομη κατακράτηση και διαβίβασε τη δικογραφία σε τακτική ανάκριση.

Ο Πέτρος Δήμου απολογήθηκε στις 10 Ιουνίου σε ανακρίτρια της Θεσσαλονίκης.

Κατά την απολογία του, φέρεται να παραδέχθηκε ότι ξεπέρασε τα όρια και να αποδέχθηκε τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, λέγοντας ότι υπήρξε φορτικός, αγνοώντας την εκπεφρασμένη άρνηση της 16χρονης, ενώ φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος προσπαθούσε να την πείσει να βρεθούν μέσω μηνυμάτων που της έστελνε στα κοινωνικά δίκτυα.

saint

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας ο 27χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και αρμόδιου εισαγγελέα.

Οι αντιδράσεις τον Ιανουάριο του 2021 για το βιντεοκλίπ με όπλα

Ο 27χρονος είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, όταν τον Ιανουάριο του 2021 και εν μέσω lockdown στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης, είχε συγκεντρώσει πλήθος Ρομά με όπλα στα χέρια για τα γυρίσματα βιντεοκλίπ, ενώ ανάμεσα στα δεκάδες άτομα υπήρχαν αρκετοί ανήλικοι με όπλα να σημαδεύουν προς την κάμερα.

Διαβάστε τη συνέχεια στη www.vradini.gr

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δίκη Άλκη Καμπανού: «Δεν τον χτυπήσαμε» – Αρνούνται τις κατηγορίες οι 12 – Τι κατέθεσαν

HerNews ka

Ποια σχολεία θα είναι κλειστά αύριο Τρίτη στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας

Her News

Πανηγύρια: Σε αυτά τα νησιά επιτρέπονται!

Her News