HerNews.gr
Σχέσεις

Θα σου βγει σε καλό που δίνεις στον εαυτό σου χρόνο να τον ξεπεράσει

@thoughtcatalog

Δε χρειάζεται να αισθάνεσαι άσχημα επειδή δε μπορείς να τον ξεπεράσεις γρήγορα. Έχει φύγει εδώ και καιρό από τη ζωή σου, καταλαβαίνω. Αλήθεια καταλαβαίνω.

ξεπεράσεις
@thoughtcatalog

Ίσως, εκείνος να έχει προχωρήσει ήδη τη ζωή του και να έχει συναισθήματα για κάποια άλλη. Δε χρειάζεται να μπαίνεις στη διαδικασία να τον “ανταγωνιστείς” και να κάνεις και εσύ ακριβώς το ίδιο. Είναι απολύτως φυσιολογικό να χρειάζεσαι τον χρόνο σου για να ξεπεράσεις μια τέτοια κατάσταση. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο γεγονός πως χρειάζεται καιρός για να επουλωθούν οι βαθιές πληγές, εκείνες που σου δημιούργησε εκείνος. Χωρίς τύψεις και ενοχές.

Είναι λογικό να είσαι ακόμη αναστατωμένη με το πώς σου συμπεριφέρθηκε και να μη νιώθεις έτοιμη να βρεις τόσο σύντομα τον “επόμενο”.  Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα για τα οποία δεν είσαι ακόμη σε θέση. Δεν συμβαίνει κάτι παράξενο “μέσα σου”. Η κάθε καρδιά επουλώνεται διαφορετικά. 

Ίσως υπάρχει κάτι πολύ θετικό στο ότι χρειάζεσαι τόσο χρόνο να τον ξεπεράσεις. Σημαίνει πως είχες πραγματικά συναισθήματα για εκείνον και πως δεν παίζεις με τα συναισθήματα των άλλων. Σε αντίθεση με εκείνον…

Ακόμη και αν εκείνος έφυγε μακριά σου,  δεν αναιρεί το γεγονός πως σε έκανε να αισθανθείς πράγματα που δεν έχεις νιώσει ξανά. Ένιωθες πως είχατε κάτι το ξεχωριστό. Η καρδιά σου έχει σπάσει σε χίλια κομμάτι τώρα που με διαβάζεις και νιώθεις πως δε θα αισθανθείς ποτέ τόσο όμορφα.

Είναι πραγματικά υπέροχο που ερωτεύτηκες τόσο ακόμη και αν έχασες τη “μάχη”. Ποιος είπε πως στον έρωτα οι όροι είναι ίσοι; 

Είσαι ευαίσθητη και ξέρεις να δίνεις και να δίνεσαι με όλη σου την ψυχή χωρίς να κρατάς τίποτα για σένα. Αυτό είναι χάρισμα. Δεν είσαι αδύναμη, απλά δεν είσαι συναισθηματικά ανάπηρη…

ξεπεράσεις
@thoughtcatalog

Θα τον ξεπεράσεις και θα έρθει εκεί που δεν το περιμένεις, αυτός που θα εκτιμήσει αυτό που είσαι πραγματικά. 

Δεν είσαι ευάλωτη είσαι άνθρωπος. Ίσως και να σου βγει σε καλό ότι έχεις συναισθηματικές αντοχές. Η καρδιά σου χτυπάει δυνατά όταν ερωτεύεται και αισθάνεται τα πάντα με πάθος. 

Σύντομα θα νιώσεις έτοιμη να αγαπήσεις  ξανά…

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Το να κοιμάσαι με τον πρώην σου είναι πάντα τόσο κακή ιδέα;

Her News

Μήπως ήρθε η στιγμή να κάνεις ένα διάλειμμα από το dating;

HerNewskl

Σχέση εξάρτησης: Μισό και μισό δεν κάνουν ποτέ ένα ολόκληρο

Her News b