HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Πιο κοντά στον ΣΚΑΪ η Φαίη Σκορδά – Το τηλεοπτικό της μέλλον

Πιο κοντά αυτή τη στιγμή στον ΣΚΑΪ απ’ ό,τι στο Star φαίνεται πως είναι η Φαίη Σκορδά μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1. Το συμβόλαιο της παρουσιάστριας με το κανάλι του Αμαρουσίου έληξε την προηγούμενη Πέμπτη, ωστόσο και οι δύο πλευρές συμφώνησαν η συνεργασία να λήξει την Παρασκευή που μας έρχεται, οπότε και θα ρίξει αυλαία για φέτος το «Πρωινό».

Από το βράδυ της Παρασκευής κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που θέλουν τη Φαίη Σκορδά να έχει ήδη υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, ρεπορτάζ ανέφερε πως η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της την Παρασκευή συναντήθηκε με τη διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ, Άλκηστη Μαραγκουδάκη, στο κτήμα Νάσιουτζικ, για να επισημοποιήσουν τη συμφωνία τους. Αυτό το ρεπορτάζ διαψεύδεται προς το παρόν από τον ΣΚΑΪ.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της «ON time», τη δεδομένη χρονική στιγμή η Φαίη Σκορδά βρίσκεται πιο κοντά στον ΣΚΑΪ απ’ ό,τι στο STAR και αυτό έχει να κάνει με δύο παράγοντες

Ο πρώτος είναι οικονομικός, καθώς η πρόταση του καναλιού του Φαλήρου είναι κατά πολύ υψηλότερη από αυτήν του σταθμού της Κηφισιάς. Το δεύτερο είναι πως η Σκορδά θα έχει στο Φάληρο εν λευκώ επιταγή για τη διαμόρφωση της εκπομπής της και την επιλογή των συνεργατών μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Το θέμα σε κάθε περίπτωση αναμένεται να έχει λήξει μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 4 Ιουλίου 2022

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Ζήνα Κουτσελίνη: “Δεν έχουμε μοιραστεί κάποιες αλήθειες με τον κόσμο γιατί περιμένουμε τις εξελίξεις”

HerNewskl

Φαίη Ξυλά: Η εξομολόγηση για την αποβολή στην πρώτη της εγκυμοσύνη

HerNews ka

Κατερίνα Καραβάτου: “Είναι πολύ νωπός ο χωρισμός για να πω αν θα συνεργαζόμουν ξανά με τον Κρατερό Κατσούλη”

HerNewskl