HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 4 έως 10 Ιουλίου

ζώδια

Ζώδια: Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια από 4 έως 10 Ιουλίου

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη!

ζώδια

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με τις σχέσεις σε προτεραιότητα. Θα πρέπει να βγείτε από τη συναισθηματική ανασφάλεια που σας διακατέχει και να αντιμετωπίσετε τα θέματα που έχετε κατάματα χωρίς παρωπίδες. Έτσι μόνο έτσι θα μπορέσετε να βρείτε τις λύσεις σας. Αν βγουν κάποιες φοβίες σας στην επιφάνεια σχετικά με την οικογένεια σας, φροντίστε να τις αντιμετωπίσετε. Συγχρόνως, χρήματα θα μπορέσετε να βγάλετε μέσα από συνεργασίες.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Η εβδομάδα για εσάς θα ξεκινήσει με αρκετή εργασία αλλά και με θέματα καθημερινότητας που θα πρέπει να δείτε πως θα τα χειριστείτε. Πιστεύω πως για κάποιο λόγο η καθημερινότητα σας έχει πνίξει και θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνετε συνήθως. Προς το τέλος της εβδομάδας ασχοληθείτε με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Μπορεί στις αρχές τις εβδομάδας να νιώσετε έντονα την ανάγκη να βγείτε και να διασκεδάσετε, καθώς οι υποχρεώσεις σας έχουν πνίξει. Μπορείτε άνετα λοιπόν να βγείτε με το ταίρι σας και να περάσετε και πολύ όμορφα. Τώρα αν είστε και αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να προκύψει και ένας έρωτας που θα σας ενθουσιάσει προς το τέλος της εβδομαδας. Θα πρέπει όμως και να δουλέψετε λίγο.. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Εσείς στις αρχές της εβδομάδας θα θελήσετε να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με την οικογένεια αλλά και την ακίνητη περιουσία σας. Πολύ καλά θα κάνετε, γιατί πρέπει να διευθετήσετε κάποιες καταστάσεις που σας πνίγουν. Προς το τέλος όμως της εβδομάδας θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, αλλά και με τα παιδιά σας.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Πολλές επικοινωνίες θα υπάρξουν για εσάς με τα αδέλφια σας στις αρχές της εβδομάδας. Επίσης θα σας δοθούν ευκαιρίες να κλείσετε κάποιες πολύ ευνοϊκές συμφωνίες που θα σας φτιάξουν πολύ τη διάθεση. Δεν θα λείψουν και κάποιες πολύ καλές επικοινωνίες. Προς το τέλος της εβδομάδας θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία σας.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)

Εσείς αυτή την εβδομάδα θα θελήσετε να αντλήσετε συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια από φιλικά σας άτομα. Έχετε έντονη την ανάγκη να σας στηρίξουν. Προς το τέλος της εβδομάδας θα μπορέσετε να κάνετε κάποιο κοντινό ταξιδάκι και να περάσετε όμορφα. Δεν αποκλείεται να λάβετε μια πολύ ευχάριστη είδηση σχετικά με κάποια συμφωνία που θέλετε να κλείσετε.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ)

Εσεις στις αρχές τις εβδομάδας θα μπείτε στη διαδικασία να κάνετε παρά πολλά πράγματα για εσάς και την ομορφιά σας. Δεν γίνεται ένας ΖΥΓΟΣ να μην περιποιηθεί τον εαυτό του. Έχετε απόλυτο δίκιο. Μόνο που θα ήθελα να μην μου κάνετε μεγάλη σπατάλη, γιατί σας βλέπω προς το τέλος της εβδομάδας να αγχώνεστε με τα  οικονομικά σας και να ψάχνετε για οικονομική στήριξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Αυτή η εβδομάδα στις αρχές της για εσας θα έχει αρκετό παρασκήνιο.. Τι ακριβώς κάνετε και δεν θέλετε να μαθευτεί; Κινήστε παρασκηνιακά; Σίγουρα θα έχετε τους λόγους σας. Θα ήθελα να μου κάνετε μια ενδοσκόπηση και να δείτε για ποιο ακριβώς λόγο κρύβεστε και αν είναι σωστό να το κάνετε. Είσαστε πλουτώνιοι άνθρωποι και συνήθως δεν ανοίγετε εύκολα τα χαρτιά σας..

Ζώδια

ΤΟΞΟΤΗΣ(22 Νοε-21 Δεκ)

Εσείς αγαπημένοι μου μπορείτε στις αρχές της εβδομάδας να πετάξετε το βέλος σας και να βρείτε στόχο. Μπορείτε να πραγματοποίησε ένα μεγάλο σας όνειρο. Επίσης, κάποια φιλικά άτομα θα σας κρατούν το χέρι. Δεν ξέρω αν είμαι απόλυτα βέβαιη, αλλά προς το τέλος της εβδομάδας μπορεί να χρειαστεί να μείνετε κλεισμένοι σε ένα χώρο. Αυτό πιθανόν να σας ζορίσει    .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Αυτή η εβδομάδα  αρχίζει με το βλέμμα στραμμένο στα επαγγελματικά. Εγώ μπορώ να το καταλάβω, που γνωρίζω πόσο άξιοι άνθρωποι είστε. Δεν ξέρω όμως αν οι υπόλοιποι μπορούν να δείξουν την ίδια κατανόηση. Θέλω όμως να ξέρετε πως προς το τέλος της εβδομάδας θα εισπράξετε τους κόπους σας. Αφήστε τους υπόλοιπους να λένε. Αρκετοί θα βρεθείτε και με φιλικά σας άτομα .

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -9 Φεβ)

Αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει με πολλά σχέδια για τους περισσότερους από εσάς. Σχεδιάζετε ένα μακρινό ταξίδι πιθανόν ή μια επέκταση εργασιακή θα σας δοθούν ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε πιθανόν και κάποιες επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Μόνο που θα πρέπει να μου δουλέψετε αρκετά παραπάνω απ´ όσο είχατε συνηθίσει. Θα νιώσατε αρκετά κουρασμένοι.

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ -20 Μαρ)

Αυτή η εβδομάδα ιδιαίτερη. Στις αρχές της να σας βγάλει κάποιες φοβίες ή να χρειαστεί να πληρώστε κάποια χρήματα που είχατε αφήσει σε εκκρεμότητα, Αυτό μπορεί να σας αγχώσει. Όμως να ξέρετε πως προς το τέλος της εβδομάδας θα μπορέσετε να κάνετε μια ερωτική γνωριμία. Δεν γνωρίζω όμως αν αυτή η γνωριμία είναι σε χιλιομετρική απόσταση ή είναι ιντερνετική γνωριμία. Ξέρετε εσείς όμως. 

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Contact @ :

Insta: https://www.instagram.com/katselievi/

FB:  https://www.facebook.com/evi.katseli

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Νέα Σελήνη στους Διδύμους: Μια νέα αρχή για έξι ζώδια – Προβλέψεις από τη Μάρι Γιόβα

Her News

Πανσέληνος Νοεμβρίου: Ποια ζώδια θα «επηρεαστούν» και τι πρέπει να προσέξουμε

HerNews ka

Άρης – Κρόνος σε σύγκρουση: Ποιά ζώδια πρόκειται να επηρεάσει;

Her News