HerNews.gr
Μόδα

Τι σχέδιο μαγιό να επιλέξεις ανάλογα με το σωματότυπο σου – Tips για να αναδείξεις τα «δυνατά» σου σημεία

Το καλοκαίρι είναι η εποχή για να χαλαρώνουμε, μακριά από τη δουλειά και την καθημερινότητα που μας έχει κουράσει.
Για αυτό που δεν θα πρέπει να ανησυχούμε είναι για το σώμα μας! Ώρα για μερικές χρήσιμες συμβουλές για τα μαγιό που σας ταιριάζουν, ανάλογα το σώμα σας.

Ο κάθε σωματότυπος είναι διαφορετικός και απαιτεί τη δημιουργία μιας οπτικής ψευδαίσθησης, για να ξεφεύγει η προσοχή από το σημείο που δεν είναι τόσο κολακευτικό.

Ο σωματότυπος αχλάδι

Οι γυναίκες με αυτό το σωματότυπο έχουν καμπύλες στους γοφούς, ενώ από την μέση και πάνω είσαι αρκετά πιο αδύνατες. Αν το κάτω μέρος του σώματός σας είναι πιο φαρδύ σε σύγκριση με το πάνω, τότε ανήκετε στις γυναίκες με σωματότυπο αχλάδι, το πιο σύνηθες δηλαδή για τις Ελληνίδες.

Το κλειδί για να βρείτε το τέλειο μαγιό είναι να φροντίσετε να επιλέξετε κάτι που θα εστιάζει στο επάνω μέρος του σώματος, στους ώμους, το στήθος και τη μέση σας, τραβώντας το βλέμμα από την περιφέρεια. Αποφύγετε τα σλιπ και τα σορτς με φαρδιά πλαϊνά γιατί τονίζουν τους φαρδιούς γοφούς σας

Η σωστή επιλογή για τον σωματότυπο αχλάδι είναι το μαγιό τριγωνάκι που δένει στο λαιμό ή κάποιο με βαθύ ντεκολτέ. Αποφύγετε τα μαγιό με κορδονάκια στο κάτω μέρος και τα brazilian. Επιλέξτε το κλασικό κόψιμο ενός μπικίνι σλιπ που δεν θα σας κόβει ή τα ψηλόμεσα vintage .

Ο σωματότυπος μήλο

Οι γυναίκες με σωματότυπο σε σχήμα μήλου, έχουν λεπτά πόδια, φαρδύ κορμό και συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο μέρος του λίπους στην κοιλιά. Σε αυτή την περίπτωση, τα πόδια και στήθος πρέπει να αναδειχθούν.
Το πάνω μέρος καλό θα ήταν να έχει μπανέλα και φαρδιές τιράντες που θα τονίσει το μπούστο σας και το κάτω μέρος να ανεβαίνει ψηλά στη μέση. ακόμα, τα σλιπάκια με πιο φαρδιά πλαϊνά σας ταιριάζουν.
Έπιλέξτε έντονο σχέδιο και μοτίβα που τραβάνε το μάτι για να αποσπάει την προσοχή από τη μέση σας.
Τα ολόσωμα μαγιό με λαιμόκοψη είναι επίσης μια καλή επιλογή.

Ο σωματότυπος κλεψύδρα

Ο σωματότυπος κλεψύδρα είναι ο πιο συμμετρικός, έχει περίπού ίδιο πλάτος στους ώμους και στην περιφέρεια, λεπτή μέση και πλούσιο στήθος. Αυτό σημαίνει πως το ιδανικό μαγιό για εσάς θα πρέπει να τονίζει την μέση και τα υπόλοιπα δυνατά στοιχεία.
Το μαγιό με λαιμόκοψη τύπου V κολακεύει το στήθος και τραβάει το μάτι προς τη μέση.
Ακόμα, τ
α υφάσματα με σούρες, είναι σωστή επιλογή για την περιοχή της κοιλιάς ενώ όσον αφορά τα σχέδια, οι τολμηρές ρίγες είναι πιο κολακευτικές από ένα σχέδιο φλοράλ για το δικό σας σώμα.
Μια επιλογή σε ψηλόμεσο μαγιό είναι εξαιρετική, ενώ σε περίπτωση που η κοιλιά είναι επίπεδη, ένα μαγιό μπικίνι με κλασικό κόψιμο σας ταιριάζει γάντι.

Ο αθλητικός σωματότυπος χωρίς καμπύλες

Για τις γυναίκες με αθλητικό σώμα χωρίς καμπύλες, οι επιλογές είναι πάρα πολλές!Αν ο σωματότυπος σας είναι αθλητικός, μπορείτε να επιλέξετε διάφορα σχέδια και χρώματα ή ακόμα και μαγιό που δημιουργούν την ψευδαίσθηση καμπύλων.

Ένας must συνδυασμός είναι τα τοπ με βολάν και μπραζίλ μπότομ, καθώς μπορεί να αναδείξει την πιο θηλυκή και sexy σας πλευρά, ενώ ακόμη και ένα μαγιό με έντονα prints και βολάν θα σας δώσει την εικόνα που επιθυμείτε

Μαγιό για μεγάλο στήθος

Μπορεί κάποιες γυναίκες να ζηλεύουν το πλούσιο στήθος, για κάποιες άλλες όμως αποτελεί πρόβλημα κατά την αναζήτηση μαγιό. Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, επιλέξτε ένα μαγιό με κορδονάκια στο τοπ για να μπορείτε να το προσαρμόσεις όπως σας αρέσει. Καλύτερα να αφήσετε στην άκρη τα στράπλες και διαλέξετε σε ένα μαγιό με τιράντες για μεγαλύτερη άνεση και στήριξη.

Μαγιό για μικρό στήθος

Για τις γυναίκες με μικρό στήθος οι επιλογές είναι πολλές αφού εσείς μπορείτε να φορέσετε αρκετά σχέδια με ευκολία.
Επιλέξτε μπικίνι τριγωνάκι που να διαθέτει ενίσχυση στο εσωτερικό του ή μπανέλα. Επίσης, τα σχέδια με floral prints και μοτίβα, μπορούν να ενισχύσουν ιδιαίτερα την εικόνα του στήθους σας.

Ολόσωμο μαγιό και ψηλόμεσα μπικίνι

Το ολόσωμο μαγιό θα παραμένει ο καλύτερος σύμμαχός σας, επιλέξτε ένα απλό-στερεό χρώμα με ένα όμορφο ντεκολτέ. Τα εμπριμέ μαγιό βοηθούν αν έχετε κοιλίτσα.
Στο ολόσωμο μαγιό, ε
πιλέξτε πλατιές τιράντες, που θα κάνουν τους ώμους σας να δείχνουν μικρότεροι.
Συνήθως
τα μαγιό με πλαϊνές λεπτομέρειες ή  κάθετες γραμμές κολακεύουν και θα σας κάνουν να δείχνετε πιο λεπτή.

Ακόμα, τα σχέδια με vintage αισθητική, τα ψηλόμεσα μπικίνι δηλαδή που καλύπτουν την κοιλιά και είναι must για να κρύψετε τις ατέλειες.
Prints, μονοχρωμίες, έντονες ή ουδέτερες αποχρώσεις είναι μερικά από τα στυλ που θα βρείτε στα καταστήματα.

Τέλος, το μαγιό που κολακεύει όλες τις γυναίκες είναι αυτό με ανοιγόμενο φερμουάρ μπροστά, επειδή μπορείτε να προσαρμόσετε το ντεκολτέ ώστε να ταιριάζει με το δικό σας σχήμα σώματος.

Καλές βουτιές και μη ξεχνάτε, η κάθε μια από εμάς είναι ξεχωριστή! Αγαπάμε τις ατέλειες μας και τις αποδεχόμαστε!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

La Chaine: Η συλλογή SS21 έχει όνομα “I will make you proud”

Her News b

Jennifer Lopez: Η iconic εμφάνισή της με Valentino δημιουργία

HerNewskl

Βίκυ Καγιά: Το εντυπωσιακό κόκκινο slip dress που φόρεσε

Her News