HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ανατροπή στην ΕΡΤ: Φαβορί ο Γιώργος Κουβαράς για τη σκυτάλη της παρουσιάσης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Κουβαράς, κατά κοινή ομολογία, έδωσε νέα πνοή στον ενημερωτικό τομέα της κρατικής τηλεόρασης με τις εκπομπές του στην ΕΡΤ1 και το ΕΡΤnews , όπως είχε αποκαλύψει εδώ και καιρό η στήλη.

Φαβορί για τη θέση της Ανδριάνας Παρασκευοπούλου είναι όπως όλα δείχνουν ο πολύπειρος δημοσιογράφος Γιώργος Κουβαράς, ο οποίος κατά κοινή ομολογία έδωσε νέα πνοή στον ενημερωτικό τομέα της κρατικής τηλεόρασης με τις εκπομπές του στην ΕΡΤ1 και το ΕΡΤnews.

Πλέον -αν κι εφόσον προχωρήσει το εν λόγω σενάριο– ο Γιώργος Κουβαράς αναλαμβάνει ακόμη ένα κομβικό πόστο, αφού, όπως φαίνεται, κρίθηκε ως το πλέον κατάλληλο πρόσωπο για να πάρει πάνω του την κάλυψη της κρίσιμης πολιτικής περιόδου που έρχεται, αφού, ανεξαρτήτως του χρόνου των εκλογών, η χώρα από το φθινόπωρο και μετά θα εισέλθει, όπως και να έχει, σε προεκλογική περίοδο.

Η απόφαση αυτή έχει να κάνει και με το γεγονός ότι στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ με τη νέα σεζόν θα συμπεριληφθεί πιθανώς και μια σειρά από συνεντεύξεις πρωταγωνιστών της πολιτικής ζωής.

*Δημοσιεύθηκε στο Secret στις 2/07/2022

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Famagusta»: Συγκινεί το πρώτο τρέιλερ της σειράς του Ανδρέα Γεωργίου στο MEGA

HerNews ka

Απόστολος Γκλέτσος: «Η παρουσίαση στην τηλεόραση ήταν η μεγαλύτερη αποτυχία της ζωής μου – Δεν θα το ξαναέκανα»

Her News

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με την Αλεξάνδρα Νίκα – Βίντεο

HerNews ka