HerNews.gr
BRIDE NEWS Μόδα

Φόρεμα για γάμο και βάπτιση: Στο Atelier Rene θα βρεις chic επιλογές για κάθε γούστο

Τα Hernews girls γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο δύσκολη μπορεί να είναι η επιλογή για το σωστό φόρεμα για έναν γάμο ή μια βάπτιση. Για να απολαύσεις χωρίς άγχος την τελετή που θα παρευρεθείς ως καλεσμένη ή κουμπάρα, πάρε ιδέες για υπέροχα και chic φορέματα!

Στον οίκο μόδας Atelier Rene σε περιμένει μια μεγάλη συλλογή από επίσημα φορέματα για γάμο, βάφτιση και κάθε άλλου είδους event.

Το ήξερες πως πολλές φορές, το κόστος για το ράψιμο ενός φορέματος στα μέτρα σου είναι το ίδιο με το να αγοράσεις ένα έτοιμο; Μπορείς λοιπόν να επισκεφτείς το ατελιέ μόδας Atelier Rene για να πάρεις πληροφορίες.

Ένα ακόμα υπερ στο να ράψεις ;ένα φόρεμα, είναι πως θα είναι πραγματικά μοναδικό, αφού καμία άλλη δεν θα φορέσει το ίδιο σε κανέναν γάμο, καθώς θα ραφτεί αποκλειστικά για εσένα, έτσι ώστε να διαλέξεις εσύ χρώμα, ύφασμα και σχέδιο που θα σου ταιριάζει γάντι.

Αν ονειρεύεσαι ένα mini, midi ή maxi επίσημο φόρεμα, ένα αρχαιοελληνικό σχέδιο ή ένα chic κλασσικό σχέδιο με δαντέλα ή μουσελίνα, επισκέψου το Atelier Rene και σίγουρα θα βρεις αυτό που ονειρεύεσαι!

Το αρχαιοελληνικό σχέδιο πάνω στο σώμα δημιουργεί ένα τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα. Είναι μια τάση αξεπέραστη, μιας και η σύγχρονη γυναίκα αυτό που αναζητά είναι να είναι όμορφη και ταυτόχρονα άνετη μέσα σε αυτό που φοράει.

Επέλεξε φόρεμα σε χρώματα που θα αναδείξουν το μαύρισμα σου, όπως το κίτρινο, το φυστικί, το πετρολ και το κοραλλί.

Το ντύσιμο είναι πάνω από όλα ψυχολογία και πρέπει να είναι σε αρμονία με το μέσα μας, ειδικά σε τόσο σημαντικές στιγμές! Ανάλογα το ύψος, τα κιλά και τις ατέλειες, μπορείς να επιλέξεις φόρεμα για γάμο που θα σε κολακεύει.

Αν φαντάζεσαι το βραδινό σου φόρεμα με παγιέτες και πολυτελή υφάσματα, μπορεις να το ράψεις ακριβώς στα μέτρα σου και να ξεχωρίσεις με το αξεπέραστο στυλ σου.

Η συλλογή από γυναικεία φορέματα για το γάμο ή τη βαφτιση ανανεώνεται διαρκώς απο την σχεδιάστρια μόδας του Atelier Rene Κατερίνα Αντωνοπούλου.

Εμείς βρήκαμε τα ωραιότερα φορέματα για το γάμο και τη βάπτιση στο Atelier Rene.  Ρίξε μια ματιά ΕΔΩ!

Μπορεί η νύφη να είναι πρωταγωνίστρια στο γάμο, η κάθε καλεσμένη όμως έχει εξέχουσα θέση και θέλεις με την παρουσία σου να λάμψεις!

 Aκολουθήστε μας στo Google New

 

Νεότερα Άρθρα

Rihanna- Met Gala After-Party: H αποκαλυπτική εμφάνιση με δαντέλα και πέρλες

HerNewskl

Mules: Πώς να φορέσετε τα πιο chic παπούτσια του καλοκαιριού

Her News

Kymi Accessories: Οι ωραιότερες χειροποίητες δημιουργίες γάμου, βάπτισης και όχι μόνο!

Her News