HerNews.gr
BRIDE NEWS

Νυφικά κοσμήματα: Τι να επιλέξεις για την ημέρα του γάμου σου

Η μέρα του γάμου σας πλησιάζει! Είναι όλα έτοιμα, έχει μελετηθεί κάθε λεπτομέρεια για να είναι αυτή η σημαντική μέρα της ζωής σας μοναδική και ανεπανάληπτη. Όμως, δεν ξέρετε τι κοσμήματα να συνδυάσετε με το νυφικό σας. Διαβάζοντας αυτό το άρθρο, σίγουρα θα βρείτε όλες τις ιδέες και λύσεις που ψάχνετε.

Γράφει η Δέσποινα Κούκου – Μακρή

Τι χρώμα κοσμήματα να επιλέξω;

Τα ασημένια ή λευκόχρυσα κοσμήματα ταιριάζουν με όλα τα νυφικά αλλά δένουν απόλυτα με αυτά που το χρώμα τους είναι ολόλευκο ή στο χρώμα του πάγου. Στα εκρού, ιβουάρ ή στο χρώμα της σαμπάνιας νυφικά ταιριάζουν περισσότερο οι χρυσές αποχρώσεις.

Τι κοσμήματα να φορέσω;

Δεν χρειάζεται να φορέσετε τα πάντα. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τις υπερβολές και να θυμάστε πάντα ότι «όσο λιγότερα τόσο καλύτερα».

Τα σκουλαρίκια, είναι το ιδανικότερο κόσμημα για μία νύφη, μαζί με το μονόπετρό της. Καρφωτό ή κρεμαστό, δίνει μια απίστευτη πινελιά θηλυκότητας και ολοκληρώνει το σύνολο.

Αν όμως, θέλετε να συνδυάσετε και κάτι ακόμη, τότε θα πρέπει να λάβετε υπόψη το σχέδιο του νυφικού σας.

Αν το νυφικό έχει σχήμα «V», είναι στράπλες, έχει μικρή διακριτική τιράντα ή τον ένα ώμο έξω, μπορείτε άνετα να συνδυάσετε ένα διακριτικό κολιέ που θα γεμίσει τον λαιμό σας και θα δημιουργήσει ένα όμορφο σετ με τα σκουλαρίκια σας. Κολιέ με ένα διακριτικό Swarovski ή με μαργαριτάρι;

Αυτό, θα το συνδυάσετε ανάλογα με την διακόσμηση του νυφικού σας.

Αν είναι διακοσμημένο με πέτρες τότε το Swarovski είναι η σωστή επιλογή αν, όμως, είναι ένα δαντελένιο νυφικό τότε μπορείτε να συνδυάσετε και τα δύο. Ένα διακριτικό μαργαριτάρι, ένα διακριτικό μονόπετρο κολιέ ή συνδυασμός και των δύο θα δείξει υπέροχο με το νυφικό σας.

 

Στα κλειστά νυφικά ή σε αυτά που δένουν στον λαιμό η επιλογή ενός κολιέ είναι περιττή.

Μην περιορίσετε όμως τον εαυτό σας μόνο στα σκουλαρίκια ή στο κολιέ. Μπορείτε κάλλιστα να προσθέσετε ένα υπέροχο βραχιόλι Ριβιέρα στο χέρι σας που θα απογειώσει την εμφάνισή σας ή να συνδυάσετε μια απλή χειροπέδα ή ένα μαργαριταρένιο βραχιόλι ανάλογα με το στυλ και το ύφασμα του νυφικού σας. (Τα καλύτερα νυφικά φορέματα της αγοράς βρίσκονται εδώ https://www.atelierrene.com/)

 

Για ένα πιο εναλλακτικό αποτέλεσμα, μπορείτε να επιλέξετε ένα σετ από πολύτιμους λίθους, όπως είναι το ζαφείρι, το ρουμπίνι και το σμαράγδι.

Η επιλογή, άλλωστε, και ο συνδυασμός των κοσμημάτων είναι δική σας και πρέπει να γίνεται με βάση το προσωπικό σας γούστο. Το σημαντικότερο πράγμα εκείνη την ημέρα είναι να νιώθετε εσείς πριγκίπισσες με τα κοσμήματα που επιλέξατε!

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα ΜΑΚΡΗΣ https://makriskosmimata.gr/, αλλά και στο φυσικό, μπορείτε να επιλέξετε τα ιδανικά κοσμήματα για αυτή την ξεχωριστή μέρα.

Εμείς, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να σας ευχηθούμε η ώρα η καλή!

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Wedding Brunch: Η πιο πρωτότυπη ιδέα για να ευχαριστήσετε τους ιδιαίτερους καλεσμένους σας

Her News b

Τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν τα ζευγάρια στη φωτογραφία γάμου!

HerNews ka

Pre Wedding tips για να λάμπεις την ημέρα του γάμου σου

Her News