HerNews.gr
Διασκέδαση

Πάνος Κιάμος: Ο άρχοντας της νυχτερινής διασκέδασης κάθε Παρασκευή & Σάββατο μας ανεβάζει «Ως τον Ουρανό»

Μια από τις πιο δημοφιλείς σύγχρονές λαϊκές φωνές, ο Πάνος Κιάμος, εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο « «Posidonio Music Hall»» με ένα ανεβαστικό πρόγραμμα που κρατάει μέχρι το πρωί. Αν δεν έχεις φύγει ακόμα διακοπές, είσαι απο τους τυχερούς, αφού μπορείς να απολαύσεις τον Πάνο Κιάμο στο καλύτερο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας!

Η διαχρονική δισκογραφία του Πάνου Κιάμου και οι μοναδικές ερμηνείες παλιών και νέων τραγουδιών, μας κάνει να μη θέλουμε να γυρίσουμε σπίτι…

Ο Πάνος Κιάμος άκρως ανανεωμένος, κάθε Παρασκευή και Σάββατο βάζει «Φωτιά» στις καλοκαιρινές μας νύχτες και μας ανεβάζει «Ως τον Ουρανό»

Η νυχτερινή Αθήνα διασκεδάζει στο «Posidonio music Hall» και το ανανεωμένο σχήμα του καλοκαιριού ξεσηκώνει το ελληνικό κοινό. Στο πιο ανατρεπτικό προγραμμα του καλοκαιριού, ο Πάνος Κιάμος δίνει τον καλύτερο του εαυτό, ερμηνεύοντας τις επιτυχίες που έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Panos Kiamos (@panoskiamos_official)

Special guest ο γνωστός showman και από τις πιο πετυχημένες περσόνες της εποχής, o Τόνι Σφήνος, που με το ιδιαίτερο πρόγραμμα του έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κόσμου.
Μάλιστα, ο Πάνος Κιάμος και ο Τόνι Σφήνος
μοιράζονται τη σκηνή του νυχτερινού κέντρου και ερμηνεύουν μερικές διαχρονικές επιτυχίες!

Τα διήμερα στο «Posidonio Music Hall» είναι πάντα sold out αφού κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο Πάνος Κιάμος αποθεώνεται απο το κοινό του.

Ο αγαπημένος Πάνος Κιάμος μαζί με την παρέα του, τραγουδιστές, μουσικούς, φωτιστές και χορευτές ανεβάζει τη διάθεση στα ύψη με πρώτο μέλημα να περνάει καλά ο κόσμος που τον ακολουθεί πίστα τόσα χρόνια. Εκτός από αυτό όμως, ο Πάνος Κιάμος είναι ένας καλλιτέχνης που ερμηνεύει κάθε είδος τραγουδιού μοναδικά.

Τον δικό του παλμό στις καλοκαιρινές μας βραδιές δίνει Δυνατά -τα -τα ο ανερχόμενος τραγουδιστής Στέφανος Πιτσίνιαγκας. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν οι Βένια Καραγιαννίδου, Alex Mandi και Ειρήνη Μιχαήλ και στα decks ο Dj Pitsi. 

“Κάτσε και μέτρα” πόσα όμορφα βράδια θα περάσουμε όλο το καλοκαίρι 

Νεότερα Άρθρα

Γιάννης Πάριος: Ετοιμάζει δυο μεγάλες συναυλίες στο Θέατρο Άλσος

HerNews ka

Άννα Βίσση – «Λεκές»: Κυκλοφόρησε το ιδιαίτερο music video για τη νέα της επιτυχία!

HerNews ka

Μίλτος Πασχαλίδης: Έρχεται στον «Σταυρό του Νότου» με τα πιο αγαπημένα τραγούδια του

Her News b