HerNews.gr
Ελλάδα

Survivor: Μεγάλος νικητής ο Στάθης Σχίζας

Σχίζας

Αυλαία έριξε το βράδυ της Τετάρτης το Survivor και νικητής αναδείχτηκε ο Στάθης Σχίζας!

Σε αντίθεση με το φαβορί που φαινόταν να ήταν ο Άρης Σοϊλέδης, το έπαθλο των 100.000 ευρώ κατέκτησε ο Στάθης Σχίζας. Οι δυο τους αγωνίστηκαν για τη νίκη μέσα σε μια βραδιά γεμάτη λάμψη, εκπλήξεις και πολλά δρώμενα.

Σε μια υπέροχη βραδιά μεγάλης χρονικής διάρκειας, με πολλά βίντεο από τον Άγιο Δομίνικο και στιγμές από την απαιτητική διαβίωση των παικτών στο φετινό Survivor, ο Γιώργος Λιανός ρώτησε και τους δυο φιναλίστ για την στιγμή που αναγκάστηκαν να ξεπεράσουν τον ίδιο τον εαυτό τους. «To σημείο που πίστεψα στον εαυτό μου, ότι το ξεπέρασα και αυτό, ήταν όταν κάναμε συνεχόμενες ήττες για μια περίοδο. Είχαμε πάρα πολλές ήττες και δεν είχαμε… όχι να φάμε, δεν είχαμε ούτε κόκκο ρυζιού για να φάμε».

Σχίζας

«Θυμάμαι πως ήμασταν για 20 μέρες σερί χωρίς ίχνος φαγητού. Και κάθομαι τώρα και σκέφτομαι πως 20 λεπτά κάθομαι χωρίς φαγητό στην πραγματική μου ζωή και με πιάνει τρέλα! 20 μέρες συνεχόμενες χωρίς φαγητό; Πηγαίναμε όμως και αγωνιζόμασταν, παλεύαμε για να νικήσουμε τα έπαθλα και στο τέλος τα καταφέραμε. Από και ύστερα πιστεύω πως ξεπέρασα τον εαυτό μου» εξομολογήθηκε αρχικά ο Στάθης Σχίζας στον μεγάλο τελικό του Survivor το βράδυ της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ.

Με τη σειρά του, ο Άρης Σοϊλέδης παραδέχθηκε πως «η στιγμή που θυμάμαι πολύ έντονα ήταν εκείνη του τραυματισμού μου. Όλα αυτά τα χρόνια που παίζω ποδόσφαιρο δεν είχα τραυματιστεί τόσο σοβαρά, είχα μόνο μικροτραυματισμούς. Εκείνη τη στιγμή που χτύπησα, κατάλαβα ότι έχω πάθει κάτι σοβαρό και φοβήθηκα μην μου στερήσει ο τραυματισμός τη συνέχεια στο παιχνίδι».

Από τον τελικό δεν έλειψαν οι αναπολήσεις σε στιγμές του παιχνιδιού, καθώς και το γέλιο και το τραγούδι.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ίλιον: Προφυλακίστηκαν ακόμη δύο ανήλικοι για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου

HerNews ka

Άλκης Καμπανός: Πέρασε ένας χρόνος από τη στυγερή δολοφονία – Τρισάγιο και πορεία στη μνήμη του

HerNews ka

Καύσωνας «Κλέων»: «Καμίνι» η χώρα τις επόμενες ημέρες – Μέχρι και 45 βαθμούς Κελσίου θα φτάσει ο υδράργυρος

HerNews ka