HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Δανάη Μπάρκα: “Τώρα θέλω να κλάψω, αλλά θέλω να σας πω να αγαπάτε, να σκέφτεστε πριν μιλήσετε”

Δανάη Μπάρκα

H Δανάη Μπάρκα θέλησε να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες της για φέτος, αφού ολοκληρώθηκε η τηλεοπτική σεζόν.

Δανάη Μπάρκα-hernews

Το “Πάμε Δανάη” ανανέωσε το ραντεβού του για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Η Δανάη Μπάρκα φάνηκε συγκινημένη και ευχαρίστησε όσους της στάθηκαν. Πιο συγκεκριμένα η ίδια είπε πως:

“Ευχαριστώ τους πάντες σε αυτή την εκπομπή και ιδιαίτερα αυτούς που κάθονται και ακούνε κάθε μου τρέλα. Είναι μεγάλη μας τιμή να μας επιλέγετε να μπαίνουμε μέσα στα σπίτια σας, είναι μεγάλη ευθύνη. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που βρέθηκα ανάμεσα σε ανθρώπους που δεν προσπάθησαν να με αλλάξουν αλλά ούτε να αλλάξουν και οι ίδιοι για να γίνεις χαμός, απλά κάναμε τα όνειρά μας, με την δική μας αισθητική, με τη δική μας αξιοπρέπεια και χωρίς ψευτιές.

Δανάη Μπάρκα

Τώρα θέλω να κλάψω, αλλά θέλω να σας πω να αγαπάτε, να σκέφτεστε πριν μιλήσετε, να μην είστε επικριτικοί, να μην στενοχωρείτε τον κόσμο. Ευχαριστώ το κανάλι, τον Κώστα Σούσουλα που πίστεψε την τρέλα μου. Ακόμα και αν τελείωνε τώρα η πορεία μου στην τηλεόραση, είμαι τρισευτυχισμένη που ήμουν μαζί σας”.

Νεότερα Άρθρα

Βάσω Λασκαράκη: “Πιο σίγουρη νιώθω με τα σεναριάκια μου”

HerNewskl

Ο Αντώνης Σρόιτερ για τον γάμο του με τη Δήμητρα Αιγινίτη: «Ήταν τέσσερις μήνες, fast track»

Her News

Στάματινα Τσιμτσιλή: Αποκάλυψε για πόσα χρόνια “έκλεισε” ο Κώστας Φραγκολιάς στο “Happy Day”

HerNews ka