HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Έντουαρντ Στεργίου: “Μικρός ήθελα να είμαι μελαχρινός για να είμαι ίδιος με τα υπόλοιπα παιδάκια”

Έντουαρντ Στεργίου

O Έντουαρντ Στεργίου αποφάσισε να μιλήσει για όλα και πιο συγκεκριμένα για στιγμές και εμπειρίες που έζησε στα παιδικά του χρόνια.

Έντουαρντ Στεργίου

Ο ίδιος έγινε αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι μόδας, GNTM. Ωστόσο, αυτήν την φορά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” . Αναφερόμενος στο γεγονός ότι ήρθε από την Ουκρανία και στον πόλεμο, ο Έντουαρντς Σεργίου είπε πως:

“Βλέποντας το τώρα, δεν ήταν και τα πιο εύκολα χρόνια όταν ήρθα από την Ουκρανία στην Ελλάδα. Πιο μικρός είχα αντιμετωπίσει περιστατικά bullying, όχι κάτι ακραίο, για το ότι δεν ήξερα την γλώσσα, για το ότι μπορεί να είχα διαφορετικές συνήθειες και διαφορετικά χρώματα. Μικρός ήθελα να είμαι μελαχρινός για να είμαι ίδιος με τα υπόλοιπα παιδάκια.

Εκεί που βρίσκονται οι συγγενείς μου είναι πλέον διαχειρίσιμα τα πράγματα στην Ουκρανία όσο μπορούν να είναι σε μια χώρα που έχει πόλεμο. Τουλάχιστον όμως είμαι ήρεμος ότι δεν κινδυνεύουν και είναι καλά”.

Έντουαρντ Στεργίου

Κλείνοντας, εκείνος εξομολογήθηκε ότι “πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο στις αρχές που έγινε όλο αυτό στην Ουκρανία. Ήταν ένα πολύ μεγάλο σοκ για μένα. Τώρα είμαι καλά. Είναι τραγική η κατάσταση αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Κάποιες βοήθειες που ένιωθα πως ήθελα να κάνω, τις έκανα και εννοείται πως προσπαθώ ακόμα να βοηθάω τους δικούς μου ανθρώπους”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

 

Νεότερα Άρθρα

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Θέλαμε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας μέσω της υιοθεσίας»

HerNews ka

Βασίλης Καρράς: «Χρειάζεται ιατρική φροντίδα και έχει ανάγκη αυξημένης προσοχής»

HerNews ka

Σασμός: Ένας νέος έρωτας αρχίζει

Her News b