HerNews.gr
Ελλάδα

Σε δεινή θέση η Ρούλα Πισπιρίγκου για τη νέα δίωξη που «έρχεται» – Τί θα αναφέρει στο υπόμνημά της

Νέα παράταση παίρνει το θρίλερ της Πάτρας με τα νεκρά παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη, καθώς η υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου δεν ήταν έτοιμη να παραδώσει χθες, Παρασκευή στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής το απολογητικό υπόμνημα της 33χρονης στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διεξάγεται για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται πλέον σε δεινή θέση και προσπαθεί να κερδίσει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί για να παρουσιάσει μία όσο το δυνατόν πιο δομημένη υπερασπιστική θέση. 

Kαθώς καταλαβαίνει πλέον πως μετά την κλήση της ως ύποπτη για διάπραξη αδικήματος, θα ακολουθήσει στη συνέχεια και η άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της με την επέκταση της πράξης της ανθρωποκτονίας από πρόθεση που ήδη αντιμετωπίζει και για τις περιπτώσεις της Μαλένας και της Ίριδας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η νέα προθεσμία ζητείται, καθώς η υπεράσπιση δεν έχει ολοκληρώσει στο σύνολό της την επιχειρηματολογία που αναπτύσσει προς αντίκρουση των συμπερασμάτων του ιατροδικαστικού πορίσματος των Νίκου Καρακούκη και Νίκου Καλογρηά.

Όπως είναι γνωστό, οι δύο ιατροδικαστές αποδίδουν τους θανάτους των μικρότερων κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη σε εγκληματική ενέργεια, δηλαδή σε ασφυξία που υπέστησαν τα δύο κοριτσάκια δια αποφράξεως, από εξωτερικό παράγοντα, των αναπνευστικών οδών.

Φιλοδοξία της υπεράσπισης είναι να αντικρούσει τις επιστημονικές διαπιστώσεις του πορίσματος των δύο ιατροδικαστών με τεκμηριωμένο λόγο και εξίσου επιστημονικό που θα καταλήγει σε διαφορετικά συμπεράσματα (φυσικά αίτια θανάτου ) κάνοντας αναφορά και στα προβλήματα υγείας που φέρονται να είχαν η Μαλένα και η Ίριδα.

Διαβάστε περισσότερα στη vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Θεοί του Ολύμπου: Στον Ελληνικό Κόσμο η μεγαλύτερη μυθολογική έκθεση που έγινε ποτέ για την Αρχαία Ελλάδα

HerNews ka

Μιχάλης Δημητρακόπουλος για δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Ο Σπύρος Μπιμπίλας με την κατάθεση του αποδομεί τις κατηγορίες»

Her News b

Εργασία: Το νέο εργασιακό νομοσχέδιο & η παράλληλη απασχόληση

HerNews ka