HerNews.gr
Διεθνή

«Βασίλισσα του sexting»: Έβγαλε δυο εκατομμύρια δολάρια με sms

Η πανδημία του κορωνοϊού την έκλεισε στο σπίτι και αυτή σήμερα κερδίζει 100.000€ τον μήνα ανταλλάσσοντας τολμηρά μηνύματα, μετατρέποντας την κρίση του κορωνοϊού στην δική της ευκαιρία και σήμερα έχει κερδίσει τον τίτλο της βασίλισσας του sexting.

«Η Βασίλισσα του sexting» Άμπερ Σουήτχαρτ, η εκρηκτική πρώην δασκάλα της γιόγκα και make up artist βγάζει πλέον περίπου 100.000€ τον μήνα μέσω sexting κερδίζοντας 1,5 εκατομμύριο βρετανικές λίρες στο OnlyFans και γράφει βιβλίο για το πώς τα κατάφερε.

Το sext είναι ένα γραπτό μήνυμα που περιέχει αποκαλυπτικά κείμενα, φωτογραφίες ή και βίντεο. Η Άμπερ στέλνει τέτοια μηνύματα 16 ώρες κάθε ημέρα και τα βρίσκει έναν εξαιρετικό τρόπο για να δημιουργήσει οικειότητα.

«Το sexting έχει πλάκα, οι άνθρωποι πρέπει να μάθουν πώς να το κάνουν» είπε η επιχειρηματίας.

Της έκαναν και πρόταση γάμου με γαμήλιο δώρο… 200 καμήλες!

Eίναι τέτοια η επιτυχία της που έχει ακόμα και προτάσεις γάμου. Της δίνουν μάλιστα για προίκα εκατοντάδες καμήλες.
Η πρώην δασκάλα γιόγκα πάλευε να βγάλει χρήματα μέσω της γιόγκα. Αν και νέα στην πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων κέρδισε τόσους followers που ένας της έκανε πρόταση γάμου για να γίνει η σύζυγος του αποκλειστικά για sexting και για να κάνει πιο ελκυστική την προσφορά της πρόσφερε και 200 καμήλες.

Ρεκόρ κερδών του…αγίου Βαλεντίνου, αφού η μοναξιά φέρνει ουρές ενδιαφερόμενων που πληρώνουν ακόμα και 1.000€ για 40 λεπτά ανταλλαγής μηνυμάτων

Φυσικά οι περισσότεροι από όσους κάνουν sexting μαζί της είναι άνδρες στα 30 ως 45 ετών από τις ΗΠΑ που μιλούν με την Άμπερ που έχει καταγωγή από την μητέρα της από την Χιλή και από τον πατέρα της α[πόπ Σουηδία στα Αγγλικά τα Σουηδικά και τα Ισπανικά.
Οι συνεδρίες sexting της Sweetheart διαρκούν 30 έως 40 λεπτά και της αποφέρουν από 200 έως και 1.000 δολάρια ανά συνεδρία. Έτσι κατάφερε να κερδίσει 2 εκατομμύρια δολάρια
«Τελείωσα το βιβλίο μου την ‘’Βίβλο του sexting’’ και έχει τόση πολύ πλάκα, είναι ένα βιβλίο για το τι να κάνεις και τι να μην κάνεις», σχολίασε η ίδια.
Όπως έχει παραδεχθεί, είχε και γυναίκες που πλήρωσαν για sexting μαζί της ενώ η πιο απαιτητική ημέρα είναι του Αγίου Βαλεντίνου

Το βιβλίο της πωλείται ήδη απο την μεγαλύτερη αλυσίδα λιανικής του κόσμου και αναμένεται να φέρει νέα τεράστια κέρδη στην Άμπερ Σουητχάρτ.

Η καλλονή βασίλισσα του «σέξτινγκ» πλέον ξοδεύει από 5 έως 8 ώρες την ημέρα στο κινητό της, όσο για τον ελεύθερο χρόνο της αυτόν φαίνεται πως τον περνάει μόνη της αφού όπως λέει οι άντρες φοβούνται να την πλησιάσουν στην πραγματική ζωή.

« Η σκέψη μου ήταν αυτή. Όταν τελειώσει η πανδημία θα τελειώσει και το OnlyFans που όμως δεν έγινε, αλλά αυτό είχα σκεφτεί. Και σκεφτόμουν πως θα κάνω αυτό να κρατήσει περισσότερο; Πρέπει να ξεχωρίσω, να φτιάξω όνομα να μην είμαι απλά ένα ακόμα μοντέλο και τότε σκέφτηκα το βιβλίο», ανέφερε η Άμπερ.

Τα επίπεδα λατρείας των θαυμαστών της

Της έδωσαν 18.000 βρετανικές λίρες για τα εσώρουχα που φορούσε σε φωτογράφηση αλλά η Άμπερ Σουήτχαρτ, συγγραφέας του βιβλίου η «Βίβλος του sexting» εξήγησε πως ένας follower την έδωσε 25.000 δολάρια, αλλά η ίδια δεν τα δέχτηκε.
Οι συμβουλές της για ένα πετυχημένο sexting είναι να είναι κάποιος όσο γίνεται πιο ειλικρινής να δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα και να μην βιάζει τα πράγματα και να έχει φαντασία. Στα όχι είναι η αποστολή τολμηρών φωτογραφιών, η επιθετικότητα και η αποστολή μακροσκελών μηνυμάτων.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Mama Cax: Η Google τιμά το διάσημο μοντέλο με το ένα πόδι

Her News b

Kris Jenner: Είναι η πιο πλούσια Kardashian; Αυτή είναι η τεράστια περιουσία της

HerNews ka

Γιατί ο Patrick Dempsey αναδείχθηκε ο πιο σέξι άντρας από το περιοδικό People

HerNews ka