HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ιωάννα Μαλέσκου για Ιωάννα Τούνη: “Eσύ δεν έχεις θέσει όρια κατανοητά στον κόσμο που σε ακολουθεί”

Ιωάννα Μαλέσκου-hernews

Η Ιωάννα Τούνη και η σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων, αφού έντονες είναι οι φήμες περί χωρισμού.

Ιωάννα Τούνη: " Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πιστεύω θα γίνει εξαιρετικός πατέρας"

Το ζευγάρι έδειχνε πολύ ευτυχισμένο και ερωτευμένο. Ωστόσο, ένα unfollow ήταν αρκετό για να φουντώσουν τα ενδεχόμενα περί χωρισμού. Τα δημοσιεύματα είναι αμέτρητα για τον ενδεχόμενο χωρισμό τους και η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να πάρει με τη σειρά της θέση επί του θέματος.

Πιο συγκεκριμένα η γνωστή παρουσιάστρια είπε στον αέρα πως:

“Στις περιπτώσεις αυτές, που πρόσωπα όπως η κοπέλα, μοιράζονται πράγματα από την ζωή τους και γενικά ακόμα και για ψύλλου πήδημα μοιράζεται πράγματα από την ζωή της, εκεί δημιουργείς μία ανισορροπία. Δεν υπάρχουν διακριτά όρια γιατί εσύ δεν έχεις θέσει όρια και δεν τα έχεις καταστήσει κατανοητά στον κόσμο που σε ακολουθεί.

Iωάννα Μαλέσκου

Όταν δεν έχεις βάλει όρια, δεν μπορείς να επαναλάβεις το ίδιο πράγμα. Στα δικά μου μάτια το να μοιράζεσαι τα πάντα και είναι αυτό που σε χαρακτηρίζει, σε κάνει να μην μπορείς εύκολα να μαζέψεις την κατάσταση και να περιμένει οι άλλοι να μην μπουν και να ασχοληθούν στην κατάσταση αυτή. Αν δεν βάζεις όρια στους άλλους, κάποιος θα παρεκτραπεί”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βάνα Μπάρμπα: «Η ομορφιά μου ήταν έντονη, τους ενοχλούσε η ύπαρξή μου – Ήμουν ένα τρόπαιο που έκανε εξώφυλλα»

Her News

Γιώργος Τσαλίκης: «Αυτοί στο πάνελ της Καινούργιου παθαίνουν ταραχές»

HerNews ka

Η Kendall Jenner έδωσε συνέντευξη στην Δούκισσα Νομικού – Δείτε το βίντεο

HerNews ka