HerNews.gr
Γνώμες

“OlinaΛΥΣΗous” – Episode 16: Καλοκαίρι θα πει…

Πολλά. Καλοκαίρι δεν είναι απλά μια εποχή, είναι συναίσθημα.

Πολύ πολύ καλησπέρα σας κορίτσια μου αγαπημένα! Καφεδίνο ανά χείρας και πάμε να μυρίσουμε καλοκαίρι! Είναι οι μέρες που βγαίνει από μέσα μας η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Πλημμυρίζουμε από συναισθήματα που πολλές φορές δεν ξέρουμε καν ότι υπάρχουν.

Για εσένα λοιπόν που ετοιμάζεις βαλίτσες για τις ημέρες ξεγνοιασιάς έχω να σου πω να μην ξεχάσεις να βάλεις μέσα το πιο σημαντικό…όρεξη για να δημιουργήσεις αναμνήσεις που θα θυμάσαι μια ζωή.

Καλοκαίρι θα πει.. αγάπη. Αγάπη για όσα έχεις και γι’ αυτά που ποθείς να αποκτήσεις. Άυλα αλλά πολύ πιο σημαντικά από τα υλικά.

Καλοκαίρι θα πει καψούρα, έρωτας, αγάπη. Είναι οι μέρες που απελευθερώνεσαι και νιώθεις γεμάτος μόνο με ένα φιλί, με μια αγκαλιά. Μη φοβηθείς, πες αυτά που αισθάνεσαι, νιώσε, άγγιξε την καρδιά σου και άκουσέ την.
Όλα θα είναι για καλό, πίστεψέ με…

Καλοκαίρι θα πει ήλιος, θάλασσα, αλάτι στα μαλλιά και άμμος στα πόδια.

Τα απαραίτητα συστατικά για να απολαύσεις με όλο σου το είναι το πιο δροσερό κοκτέιλ του καλοκαιριού. Κοκτέιλ συναισθημάτων γιατί όλα είναι στο πρόγραμμα και θέλω πάντα να θυμάσαι: ακόμα και οι φορές που θα νιώσεις πληγωμένος είναι οι φορές που θα σε κάνουν πιο δυνατό.

Με ένα μαγικό ραβδί θα ανακαλύψεις τις υπερδυνάμεις σου και μέσα από τις «δυσκολίες» θα αναδυθείς στην καλύτερη εκδοχή σου. Είναι και αυτές οι δύσκολες στιγμές που εμφανίζονται στη ζωή μας για να μας υπενθυμίζουν ότι είμαστε σούπερ ήρωες και είμαστε εμείς οι πρωταγωνιστές στο αγαπημένο μας κινούμενο σχέδιο.

Καλοκαίρι θα πει ταξίδια. Ταξίδια στο χρόνο, ταξίδια συναισθημάτων, ταξίδια που γυρνώντας οι βαλίτσες μας θα είναι γεμάτες εμπειρίες ζωής.

Για εσένα λοιπόν που είσαι χαμένος σε ένα βουνό από ρούχα και προσπαθείς να διαλέξεις ποιο από όλα θα πάρεις μαζί σου, άσε λίγο χώρο γιατί οι στιγμές που θα φέρεις μαζί σου δε χωράνε εύκολα σε μια αποσκευή και δεν θα κλείσει ακόμα και αν κάνεις υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τραβήξεις το φερμουάρ!

Καλοκαίρι θα πει γεύσεις και αριθμητική.

Παγωτά, μπάνια, δέρμα και μαλλιά που χρυσίζουν για να σου υπενθυμίζουν ότι το χρυσάφι της ζωής είσαι εσύ και πρέπει να σε προσέχεις και να σε αγαπάς. Ο θησαυρός είσαι εσύ, λάμψε!

Καλοκαίρι θα πει ξεγνοιασιά, ανεμελιά, χαμόγελα.

Ημέρες που πρέπει όλοι να πατάμε το κουμπί που λέει offline. Για όλα. Όσο και αν σου αρέσει το ηλιοβασίλεμα που έχεις μπροστά σου προσπάθησε να μην πιάσεις το κινητό σου και βγάλε την καλύτερη φωτογραφία με τα μάτια σου.
Αυτή που θα μείνει για πάντα στην καρδιά σου και στις αποσκευές του φετινού καλοκαιρού. Δημιούργησε αναμνήσεις που θα μείνουν χαραγμένες για πάντα στη μνήμη της καρδιάς σου και όχι του κινητού σου.

Πάρε μια βαθιά ανάσα, κλείσε τα μάτια σου και νιώσε το μαγικό «κλικ».

Το κλικ που θα αποτυπωθεί στο φιλμ με τις στιγμές σου. Θα νιώσεις γεμάτος ευγνωμοσύνη για όσα έχεις και έτοιμος για όσα έρχονται. Γέμισε τις μπαταρίες σου και να θυμάσαι πως εσύ τις φορτίζεις με το χαμόγελο και την όρεξή σου να ζήσεις τη ζωή.

Όλα αυτά δίπλα στη θάλασσα..

Για μένα η θάλασσα είναι τα πάντα. Την κοιτάω, την μυρίζω και όλα φεύγουν. Όλα περνούν. Χάνονται στο βυθό και στα κύματά της. Η θάλασσα είναι φάρμακο και ξέρει όλα σου τα μυστικά. Έτσι όπως χάνεσαι στους ήχους της, ανακαλύπτεις τις ομορφιές σου. Απόλαυσέ το!

Καλό καλοκαίρι με χαμόγελα, αγάπη και όμορφες στιγμές που θα ζωγραφίσεις εσύ στο πρόσωπό σου. Η πιο ωραία καμπύλη είναι αυτή που έχουμε στο πρόσωπό μας.. το χαμόγελό μας!

Summer it is λοιπόν!

Cheers!

Και μην ξεχνάς. THINK PINK. Ροζ ή τίποτα. PINK WAY OR THE HIGH WAY.

Τι θέμα θα έχει το επόμενο επεισόδιο; Shhh… stay tuned! Γιατί..

“OlinaΛΥΣΗous”: Πες το και… λύθηκε!

Περιμένω να γίνουμε μια μεγάλη παρέα και να γεμίσει το inbox μου με τις ιδέες σου.

Σε φιλώ στη μούρη. OlinaΛΥΣΗous!

Oli

Xxx

Contact @: 

Instagram@olgatsaousselou 

FacebookOlina Olga Tsaousselou 

Twitter@olgatsaousselou 

olinalicious.blogspot 

 

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

“OlinaΛΥΣΗous”: Πες το και… λύθηκε!

Her News

Κι αν ρωτάς.. Το να χάνεις τον γονιό σου από καρκίνο, μοιάζει κάπως έτσι

Her News

Τα Χριστούγεννα δεν είναι ευχάριστα για όλους… αν και θα έπρεπε

HerNews ka