HerNews.gr
Μόδα

Ροζ: Η χρωματική girly τάση στη μόδα – Πως να το φορέσεις

Το ροζ χρώμα είναι φωτεινό και ταιριάζει σε κάθε γυναίκα, ανεξαρτήτου ηλικίας. Έχοντας κοσμήσει αμέτρητα κοριτσίστικα δωμάτια και φορέματα για πριγκίπισσες, το ροζ χρώμα είναι αυτο που λέμε… top girlie style στη μόδα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @elenimenegaki

Μπορείς να το φορέσεις κάθε ώρα της ημέρας, απο το πρωί μέχρι το βράδυ, έχοντας ένα chic look που θα σε κάνει να νιώθεις υπέροχα!

Αν αγαπάς το ροζ χρώμα και έχεις θηλυκή ταυτότητα, γέμισε την ντουλάπα σου με ένα ροζ φόρεμα, ένα ροζ παντελόνι, ροζ σακάκι και πουκάμισο. Με το ροζ θα είσαι πάντα μέσα στη μόδα και μοντέρνα με εξαιρετικό στυλ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

Το ροζ έχει πολλές αποχρώσεις: παστελ, ροζ της πούδρας, μπεζ-ροζ,  baby pink, dusty pink, ροζ λιλά και πολλά ακόμα. Ταιριάζει με το καφέ, το άσπρο, το πράσινο της μέντας, το λαδί, το γκρι, το τυρκουάζ και το γαλάζιο και με άλλες αποχρώσεις.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Πάρε ιδέες για το πως να φορέσεις το ροζ χρώμα στη μόδα:

Total pink

Το total pink ντύσιμο, αν και φαντάζει υπερβολικά κοριτσίστικο, αποτελεί μια κομψή επιλογή για κοστούμι, και άλλα σετ αν θέλεις να έχεις στυλ που ξεχωρίζει.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JOSEPHINE (@josephinewendel)

Ροζ με λευκό

Το ροζ με το λευκό είναι ένας διαχρονικός συνδυασμός στη μόδα, που μπορεί να σου χαρίσει ένα φωτεινό και κυριλέ ντύσιμο. Το λευκό θα προσθέσει φρεσκάδα και κομψότητα στο στυλ σας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

Ροζ-μπλε

Το μπλε με το ροζ αποτελεί έναν διαχρονικό συνδυασμό που δεν θα σε απογοητεύσει. Μπορείς να το φορέσει για μια απογευματινή έξοδο και να είσαι πάντα γοητευτική. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε ροζ παπούτσια ή τσάντα με ένα μπλε φόρεμα. Ακόμα, το ροζ ταιριάζει εξαιρετικά με jean!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili)

Ροζ με μαύρο

Το μαύρο με το ροζ είναι εξαιρετική επιλογή και βραδινές εξόδους. Τα Hernews Girls λατρεύουμε αυτό τον συνδυασμό, που εκπέμπει κοριτσίστικη και σέξι διάθεση ταυτόχρονα. Αυτός ο συνδυασμός ροζ και μαύρου στη μόδα, μπορεί να γίνει ένας από τους αγαπημένα σας, γιατί μπορεί να φορεθεί σε διάφορες εμφανίσεις.

Ροζ με πορτοκαλί ή κόκκινο

Το ροζ με το πορτοκαλί χρώμα είναι μια ιδιαίτερα μοντέρνα και εκκεντρική επιλογή για τις δυναμικές γυναίκες. Στον κόσμο της μόδας γνωρίζουν πως αυτά τα δυο ισχυρά χρώματα ‘παντρεύονται’ τέλεια μεταξύ τους.Σ ε συνδυασμό με κόκκινο ή πορτοκαλί χρώμα, το ροζ μας φαίνεται ακόμα πιο ζωντανό και δυναμικό.

Ροζ με γκρι

Το ροζ με το γκρι ταιριάζουν ιδιαίτερα αφού το ένα συμπληρώνει το άλλο. Μπορείς να συνδυάσεις το ροζ παντελόνι με μπλουζάκια, φουλάρια, ζακέτες γκρι και να είσαι πάντα σικ και μοντέρνα. Οιανοιχτές ροζ αποχρώσεις μπορούν να συνδυαστούν με το ίδιο ανοιχτό γκρι χρώμα.

Οι σχεδιαστές παγκόσμιων οίκων μόδας επιλέγουν όλο και περισσότερο τις αποχρώσεις του ροζ στις collection τους, αφού το ντύσιμο με αυτό το χρώμα επέμπει αισθησιασμό, τρυφερότητα και η θηλυκότητα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Εντυπωσίασε στο πρώτο ραντεβού: Συμβουλές για ακαταμάχητη εμφάνιση

HerNews ka

Έβελυν Καζαντζόγλου: Aυτό είναι το πιο chic floral μαγιο της σεζόν

HerNewskl

Tomato Girl: H τάση στον κόσμο της μόδας που «έριξε» αμέσως το TikTok

HerNewskl