HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Ο Γιώργος Σαμπάνης ήταν καλεσμένος σε βραδιά τραγουδιού και μίλησε για την σύντροφό του Ιωάννα Σαρρή

Σαμπάνης

Ο Γιώργος Σαμπάνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή ”Παρέα στην άμμο” του Sfaira Radio και μίλησε μεταξύ άλλων για την αγαπημένη του Ιωάννα Σαρρή.

Με συντροφιά τη θάλασσα και τις μελωδίες από τα μοναδικά τραγούδια του, ο Γιώργος Σαμπάνης χάρισε μια απολαυστική βραδιά σε κοινό και ακροατές. Μιλώντας στην παρέα του Sfaira, συζήτησε για ποικίλα θέματα, όπως για την γνώμη του για τους τράπερς και την σύντροφό του Ιωάννα Σαρρή.

Η γνώμη του σχετικά με το νέο είδος μουσικής που έχει ανελιχθεί το τελευταίο διάστημα, την τραπ, ήταν σαφής. Τόνισε ότι, η μουσική ως δημιουργία μπορεί να εκφράζεται μέσα από τους δημιουργούς ανεμπόδιστα, όμως η στάση ζωής κάποιων ανθρώπων χρειάζεται επανεξέταση.

Σαμπάνης

Στη συνέχεια, σε ερώτηση του δημοσιογράφου για τον έρωτα και το αν είναι ερωτευμένος, απάντησε τονίζοντας σημεία του παρελθόντος του πρώτα. Είπε ότι, ενώ στο παρελθόν φερόταν διαφορετικά ως προς τη δημοσιοποίηση των σχέσεων του, αυτό έχει αλλάξει, γιατί ο κόσμος δεν χρειάζεται να μαθαίνει κάθε μια σχέση. Τόνισε επίσης ότι, θα δημοσιοποιήσει τη σχέση με την οποία θα παντρευτεί.

Πηγαίνοντας προς το επόμενο τραγούδι, ο δημοσιογράφος έκανε την ερώτηση, ” αν αφιέρωνες ένα τραγούδι στην κοπέλα με την οποία είσαι ερωτευμένος, ποιο θα ήταν αυτό;” και ο Γιώργος Σαμπάνης απάντησε ”την Ιωάννα λες”, αναφέροντας ότι δεν χρειάζεται να κρύβεται πια ή να μην μιλάει ανοιχτά και προχώρησε στο τραγούδι.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Έλενα Κρεμλίδου: “Είμαι γεννημένη για να ασχοληθώ με την ψυχαγωγία”

Her News b

Η Ανθή Σαλαγκούδη μιλά στο HerNews για την κατάψυξη ωαρίων: “Είναι ωραίο να ξέρεις ότι δε σε απειλεί ο χρόνος”

Her News b

Πηνελόπη Πλάκα: “Και μόνη μου να έκανα παιδί και το να υιοθετούσα παιδί θα μου ήταν το ίδιο”

HerNewskl