HerNews.gr
Διεθνή

Jennifer Lopez- Ben Affleck: O παραμυθένιος γάμος και το χρονικό της επανασύνδεσης τους μετά από 20 χρόνια

Jennifer Lopez

O Ben Affleck και η Jennifer Lopez παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα, καθώς προσπάθησαν να κρατήσουν αυτήν την προσωπική τους στιγμή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το διάσημο ζευγάρι είναι από τα πιο αγαπημένα και όλοι οι fans τους ανυπομονούσαν να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στη σχέση τους. Μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του TMZ, το ζευγάρι έλαβε άδεια γάμου στην κομητεία Κλαρκ της Νεβάδα το Σάββατο 16 Ιουλίου 

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας “Gigli”, αλλά δεν κατάφεραν να παραμείνουν μαζί. Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιος τότε είχε εξομολογηθεί πως:

“Η ιστορία μας ήρθε από μόνη της. Θυμάμαι ότι όταν μίλησε για πρώτη φορά με τον σκηνοθέτη ήμουν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Βέβαια, αν δεν είχα συμμετάσχει στην ταινία, δεν θα καταλάβαινα ποτέ ότι αυτό που θέλω πραγματικά είναι να σκηνοθετώ, αλλά ούτε θα είχα γνωρίσει τη Τζένιφερ Λόπεζ. Η σχέση μας ήταν από την αρχή γεμάτη νόημα.

Η Τζένιφερ κι εγώ ήμασταν μαζί την πιο κατάλληλη εποχή για τον Τύπο. Όλοι οι δημοσιογράφοι τότε ασχολούνταν με τους διάσημους και η σχέση μας εκτοξεύτηκε. Και δεν το ήθελα αυτό”.

Ωστόσο, τους δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία μετά από 20 ολόκληρα χρόνια. Η είδηση για την επανασύνδεση τους βρέθηκε για ακόμη μια φορά στο επίκεντρο των συζητήσεων. Μάλιστα, εκείνος είχε αναφερθεί ανοιχτά στην επανασύνδεση τους, τονίζοντας χαρακτηριστικά στο WSJ. Magazine πως:

“Eίναι καλή η ιστορια. Είναι σπουδαία ιστορία. Και ξέρεις, ίσως μια μέρα την πω. Θα τη γραψω. Και μετά θα της βάλω φωτιά. Είμαι πολύ τυχερός στη ζωή μου που εκμεταλλεύτηκα τις δεύτερες ευκαιρίες που μου δόθηκαν και το λέω αυτό γνωρίζοντας ότι άλλοι άνθρωποι δεν έχουν καν πρώτη ευκαιρία. Είχα δεύτερες ευκαιρίες στην καριέρα μου. Είχα δεύτερες ευκαιρίες ως άνθρωπος. Η ζωή είναι δύσκολη και πάντα αποτυγχάνουμε και μακάρι να μάθουμε από τις αποτυχίες μας. Εγώ σίγουρα προσπάθησα να επωφεληθώ από τις δεύτερες ευκαιρίες. Δεν τα κατάφερα πάντα, αλλά τις φορές που το πέτυχα, εξελίχθηκαν σε καθοριστικές πτυχές της ζωής μου”.

Jennifer Lopez-hernews

Έτσι, οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν ξανά τον Απρίλιο του 2022 και η JLo φαίνεται να είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Μάλιστα, εκείνη παραχώρησε συνέντευξη στο People και είχε εξομολογηθεί πωε ο χωρισμός τους ήταν από τα μεγαλύτερα λάθη που έχει κάνει στη ζωή της. Επιπλέον, είχε τονίσει πως:

“Ήμασταν κι οι δύο μικροί και μάλλον, φοβηθήκαμε τη δημοσιότητα που έσκασε τόσο απότομα. Τώρα είμαστε κι οι δύο τόσο χαρούμενοι που ξέρουμε ότι αυτό που ζούμε είναι πιο δυνατό από όλα αυτά τα πράγματα, δεν θα αφήσουμε να μας το χαλάσουν ξανά. Είμαστε μεγαλύτεροι, εξυπνότεροι, πιο έμπειροι. Είμαστε σε διαφορετικά σημεία στις ζωές μας, έχουμε παιδιά, προσέχουμε περισσότερο. Θα το προστατεύσουμε αυτό που έχουμε με κάθε τρόπο, δεν θα χαλάσει έτσι μία τόσο όμορφη περίοδος της ζωής μας”.

O “μυστικός” γάμος της Jennifer Lopez και του Ben Affleck

Η ευχάριστη αυτή είδηση επιβεβαιώθηκε και από την ίδια μέσω της προσωπικής της σελίδας “On The JLo”. Κάνοντας εγγραφή σε αυτήν την σελίδα, μπορείτε να λάβετε μέσω του email σας φωτογραφίες από τον γάμο τους. 

Jennifer Lopez- Ben Affleck
people.com

H επιβεβαίωση αυτής της ευχάριστης είδησης ήρθε από την ίδια τη Τζένιφερ Λόπεζ και την προσωπική της ιστοσελίδα  «On The JLo» αφού αν κάποιος κάνει εγγραφή σε αυτή, δέχεται ένα mail με ένα σημείωμα της Λατίνας σταρ και μια σειρά φωτογραφιών από τον λαμπερό γάμο της με τον Ben Affleck. 

Eκείνη έγραψε πως:

“Τα καταφέραμε. Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι ευγενική. Και αποδεικνύεται ότι η αγάπη είναι υπομονετική. Είκοσι χρόνια υπομονετική. Χθες το βράδυ πετάξαμε για το Λας Βέγκας, σταθήκαμε στην ουρά για την άδεια μαζί με άλλα τέσσερα ζευγάρια, που έκαναν όλα το ίδιο ταξίδι. Πίσω μας δύο άντρες κρατιόντουσαν χέρι χέρι και ήταν αγκαλιασμένοι.

Jennifer Lopez- Ben Affleck
people.com

Μπροστά μας, ένα νεαρό ζευγάρι που έκανε το τρίωρο ταξίδι από το Victorville για τα δεύτερα γενέθλια της κόρης του. Όλοι μας θέλαμε το ίδιο πράγμα – να γίνουμε σύντροφοι και να δηλώσουμε επίσημα την αγάπη μας μέσω του αρχαίου και σχεδόν παγκόσμιου συμβόλου του γάμου. Ίσα που προλάβαμε να φτάσουμε στο μικρό λευκό εκκλησάκι τα μεσάνυχτα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Εμειναν ανοιχτά μέχρι αργά και μας άφησαν να βγάλουμε φωτογραφίες σε μια ροζ Cadillac cabrio, που προφανώς κάποτε χρησιμοποιούσε ο ίδιος ο βασιλιάς (αλλά αν θέλαμε να εμφανιστεί ο ίδιος ο Elvis, αυτό θα μας κόστιζε κάτι παραπάνω.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Απίστευτο περιστατικό: Αρουραίοι «τρύπωσαν» στην αίθουσα τεκμηρίων αστυνομίας και έφαγαν τη μαριχουάνα

HerNews ka

Adele: Παραδέχτηκε ότι παντρεύτηκε με τον Rich Paul!

HerNews ka

Miss Universe 2023: Η «άσχημη» κίνηση από τη Μις Ταϊλάνδη προς τη νικήτρια του διαγωνισμού που δεν άρεσε στους θαυμαστές

HerNews ka