HerNews.gr
Beauty

Khloe Kardashian: Η αλλαγή στα μαλλιά της που έγινε μέσα σε λίγα λεπτά viral

Khloe Kardashian

H Khloe Kardashian εμφανίστηκε σε εκδήλωση της συνδρομητικής αμερικανικής πλατφόρμας Hulu, όπου πραγματικά εξέπληξε τα πλήθη και προκάλεσε πολύ θετική εντύπωση στους θαυμαστές της και κυρίως στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με το ρούχο και τα μαλλιά της.

Η Khloe Kardashian, η διάσημη star, της ακόμα πιο διάσημης οικογένειας, εμφανίστηκε με ένα άκρως κομψό και elegant 90’s καρέ στρέφοντας όλα τα βλέμματα πάνω της.

Khloe Kardashian

Ωστόσο, τις εντυπώσεις δεν τις κέρδισε μόνο το καρέ της, αλλά και η ξανθιά απόχρωση, η οποία είναι η επιτομή του chic. Ήταν μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της εκδήλωσης που γρήγορα έγινε viral στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και σίγουρα ήταν από τις πιο εντυπωσιακές και όμορφες της σεζόν. Είναι ένα retro look που ταιριάζει σε οποιαδήποτε περίοδο χρονολογικά, αφού το λευκό είναι πάντα elegant και chic. Ενώ, και το καρέ είναι πάντα μια safe και στυλάτη επιλογή.

Σχετικά με το ξανθό look είναι αρκετά κοντινή απόχρωση με το icy blonde, που έχει επιλέξει και η Kim Kardashian, αλλά είναι λιγότερο ψυχρή. Είναι πολύ πιο θερμό και γλυκό το χρώμα αυτό. Η αλλαγή είναι αυτή που θα σας ανανεώσει και θα σας προετοιμάσει κατάλληλα για τις διακοπές σας. Ειδικότερα, εάν αναζητάτε μια ξανθιά απόχρωση που θα σας ανανεώσει και θα είναι θερμή, ήρθε η ώρα να δείξετε στους κομμωτές σας το look αυτό.

Η Khloe Kardashian στην εμφάνισή της με το νέο της look:

Khloe Kardashian

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Diamond lips: Είναι η πιο όμορφη και εντυπωσιακή τάση μακιγιάζ που κυκλοφορεί στο TikTok

HerNews ka

Highlighter: Πώς να το εφαρμόσετε σωστά

Her News

Lady Gaga: Το νέο προϊόν που λανσάρει

HerNewskl