HerNews.gr
Ελλάδα

Έλον Μασκ: Η κρουαζιέρα στην Δήλο με σκάφος των 5 εκατ. ευρώ

μασκ

Kρουαζιέρα στην Δήλο με πολυτελές γιοτ για τον ιδιοκτήτη της Tesla και της Space X -, Έλον Μασκ. Ο ίδιος γνώριζε την ιστορία της Δήλου.

O ιδιοκτήτη της Tesla και της Space X o οποίος βρίσκεται για διακοπές στην Μύκονο, νοίκιασε αντί 7.000 ευρώ την θαλαμηγό Zeus που ανήκει στην εταιρεία Mykonos Boat Trips.

Το σκάφος θεωρείται ένα από τα καλύτερα του νησιού. Με αξία που αγγίζει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ, και πραγματοποίησε μονοήμερη εξόρμησηστο ιερό νησί του Απόλλωνα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Mykonos Live TV, ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο κέρδισε τις εντυπώσεις. Αλλά και τα κολακευτικά σχόλια με την απλότητα, την ευγένεια αλλά και τις γνώσεις του.

Ίλον Μασκ

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί του Πέτρου Νάζου. Ήταν ντυμένος με μαύρο σορτς και λευκό T-shirt και δεν φορούσε ρολόι.

Κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας δεν ασχολήθηκε καθόλου με το κινητό του τηλέφωνο ούτε το πήρε μαζί του όταν αποβιβάστηκε στον αρχαιολογικό χώρο.

Πολύ θετικά σχολιάστηκε και το γεγονός ότι ο Έλον Μασκ γνώριζε την ιστορία της Δήλου. Όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του έχουν να λένε για το πόσο ευγενικός ήταν.

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας δοκίμασε εν πλω τα εκλεκτά πιάτα που είχαν ετοιμάσει.

Δείτε τα αποκλειστικά πλάνα από την επιβίβαση του Έλον Μασκ στην πολυτελή θαλαμηγό τύπου Leopard που τον μετέφερε στην Δήλο.

Πηγή: parapolitika.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Χιλιάδες κόσμου στην πορεία – Πεδίο μάχης τα Εξάρχεια (Βίντεο)

Her News b

Margot Robbie: Στη Σίφνο για διακοπές με τον σύζυγό της η πρωταγωνίστρια της “Barbie”

HerNews ka

Κάτια Δανδουλάκη για Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: “Δεν υπάρχει κοινό σημείο πλεύσης”

Her News b