HerNews.gr
Beauty

Jennifer Lopez: To ρομαντικό hair styling και το καλοκαιρινό νυφικό μακιγιαζ

Jennifer Lopez-hernews

Η Jennifer Lopez παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της Ben Affleck την Κυριακή στο Las Vegas και συγκεκριμένα στο εμβληματικό Little White Wedding Chapel. Με αυτά τα νέα να σκορπίζουν άπειρα χαμόγελα στους θαυμαστές των πολύ αγαπητών superstars σε όλον τον πλανήτη.

Ο γάμος τελέστηκε υπό άκρα μυστικότητα με ελάχιστους καλεσμένους και η Jennifer Lopez μοιράστηκε όλες τις λεπτομέρειες γύρω από το μυστήριο στον προσωπικό της ιστότοπο.

Blow out: Το signature χτένισμα της Jennifer Lopez- Αυτά είναι τα 4 βήματα να το αποκτήσεις!

Το νυφικό της Jennifer Lopez

H Jennifer Lopez εμφανίστηκε με δύο διαφορετικά φορέματα στο γάμο της. Το πρώτο ήταν παλαιότερο και είχε μεγάλη συναισθηματική αξία για εκείνη, ενώ το δεύτερο ήταν καινούριο.

«Έχω αυτό το φόρεμα τόσα χρόνια, και όλο το φύλαγα, το φύλαγα, το έσωσα και τώρα το φοράω την ημέρα του γάμου μου», αποκάλυψε η Jennifer Lopez καθώς έδειξε το κλασικό, boatneck σχέδιο νυφικού σε ένα συναισθηματικό κλιπ που μοιράστηκε την Κυριακή στο ιστότοπό της “On the JLo”, ανακοινώνοντας τα μεγάλα νέα του ζευγαριού. Ο κομμωτής της, Chris Appleton, δημοσίευσε επίσης το γλυκό κλιπ στο Instagram του, γράφοντας: «Συναισθήματα της τελευταίας στιγμής πριν από τον γάμο».

Αντίστοιχα, και ο Ben Affleck επέλεξε ένα λευκό σμόκιν σακάκι από την ντουλάπα του.

Για να ανταλλάξει το περίφημο “I Do”, η Jennifer Lopez άλλαξε το αγαπημένο της φόρεμα και φόρεσε ένα ολοκαίνουριο μοντέρνο νυφικό Zuhair Murad. Το εν λόγω νυφικό αποτελούνταν από λευκή δαντέλα με έξω τους ώμους με μακριά μανίκια, λαιμόκοψη, κορσέ και μεγάλη ουρά. Πρόσθεσε ένα ασορτί πέπλο με, επίσης, δαντέλα για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της.

Δεν ήταν άλλωστε η πρώτη φορά που η Jennifer Lopez επέλεξε τον Λιβανέζο σχεδιαστή μόδας. Και στην ταινία που πρωταγωνιστούσε “Marry me” και σε δημόσιες εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί έχει φορέσει φορέματά του.

Jennifer Lopez: Τα πάντα για το νυφικό, το μακιγιάζ και το μαλλί την ημέρα του γάμου της
instagram.com

Το μακιγιάζ της Jennifer Lopez

Σχετικά με το μακιγιάζ της, η Jennifer Lopez επέλεξε πιο ήπιους τόνους επενδύοντας ιδιαίτερα στη μπρονζέ λάμψη της. Πέρα από αυτό, επέλεξε ένα απαλό smoky eye και ένα ροδακινί κραγιόν κάνοντας τα χείλη της να φαίνονται απολύτως φυσικά, ενυδατωμένα, πλούσια και καλοσχηματισμένα.

Jennifer Lopez: Τα πάντα για το νυφικό, το μακιγιάζ και το μαλλί την ημέρα του γάμου της
instagram.com

Τα μαλλιά της Jennifer Lopez

Τα μαλλιά της Jennifer Lopez ήταν ιδιαίτερα απλά και λιτά. Διατήρησε το μακρύ μαλλί με το οποίο την έχουμε συνηθίσει στους καστανούς τόνους που αγαπά και δεν αποχωρίζεται ποτέ και επέλεξε ζωηρές μπούκλες που αγκάλιαζαν το πρόσωπό της, γλυκαίνοντάς την και χαρίζοντας μια ιδιαίτερη νότα με το όλο αποτέλεσμα. Η φράντζα της ήταν ανασηκωμένη ψηλά για να μην κρύβεται καθόλου το πρόσωπό της.

Αδιαμφισβήτητα, όλο το αποτέλεσμα ήταν ονειρικό και παραμυθένιο.

Jennifer Lopez: Τα πάντα για το νυφικό, το μακιγιάζ και το μαλλί την ημέρα του γάμου της
instagram.com

Η Jennifer Lopez ανέφερε, ακόμα, στον ιστότοπό της πως:

«Έτσι με τους καλύτερους μάρτυρες που θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε, ένα φόρεμα από μια παλιά ταινία και ένα σακάκι από την ντουλάπα του Μπεν, διαβάσαμε τους δικούς μας όρκους στο μικρό παρεκκλήσι και δώσαμε ο ένας στον άλλο τα δαχτυλίδια που θα φοράμε για το υπόλοιπο της ζωής μας». [..] «Τελικά ήταν ο καλύτερος δυνατός γάμος που μπορούσαμε να φανταστούμε. Ένας γάμος που ονειρευόμασταν πολύ καιρό πριν και έγινε πραγματικότητα (στα μάτια της πολιτείας, το Las Vegas, ένα ροζ κάμπριο και μπροστά ο ένας στον άλλον) επιτέλους, μέχρι το τέλος, τέλος».

Ο Lopez ευχαρίστησε επίσης το Little White Wedding Chapel «που με άφησε να χρησιμοποιώ το δωμάτιο για το διάλειμμα για να αλλάζω (φορέματα), ενώ ο Ben άλλαζε στο δωμάτιο των ανδρών».

Ένα σύντομο ιστορικό της σχέσης τους

Η Lopez και ο Affleck άρχισαν να βγαίνουν για πρώτη φορά τον Ιούλιο του 2002 και αρραβωνιάστηκαν τον Νοέμβριο. Αργότερα ανέβαλαν τον γάμο τους τον Σεπτέμβριο του 2003 λίγες μέρες πριν από την προγραμματισμένη τελετή τους, ενώ τελικά χώρισαν.

Ο Affleck αργότερα παντρεύτηκε την ηθοποιό Jennifer Garner, με την οποία έχει τρία παιδιά, τη Violet 16 ετών, τη Seraphina 13 ετών και τον Samuel 10 ετών. Η JLO παντρεύτηκε τον Marc Anthony το 2004, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο δίδυμα ηλικίας 14 ετών, τον Max και την Emme.

H σχέση τους αναζωπυρώθηκε το 2021, με την Jennifer Lopez να λέει στο PEOPLE ότι «Είμαστε μεγαλύτεροι τώρα, είμαστε πιο έξυπνοι, έχουμε περισσότερη εμπειρία, βρισκόμαστε σε διαφορετικά μέρη στη ζωή μας, έχουμε παιδιά τώρα και πρέπει να έχουμε μεγάλη επίγνωση αυτών των πραγμάτων» σχετικά με την σχέση τους.

Ενώ συμπλήρωσε πως: «Είναι ένα όμορφο αποτέλεσμα αυτό που συνέβη, με αυτόν τον τρόπο αυτή τη στιγμή στη ζωή μας, όπου μπορούμε πραγματικά να εκτιμούμε και να γιορτάσουμε ο ένας τον άλλον και να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον».

Ο Affleck έκανε πρόταση γάμου στην τραγουδίστρια τον Απρίλιο του περασμένου έτους, με ένα υπέροχο πράσινο διαμαντένιο δαχτυλίδι, ένα χρώμα που είναι ιδιαίτερα συμβολικό για εκείνη.

H Jennifer Lopez ανέφερε επίσης στο κείμενό της στον ιστότοπό της πως:

“Το κάναμε. Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι ευγενική. Και αποδεικνύεται ότι η αγάπη είναι υπομονετική. Είκοσι χρόνια υπομονής”.

Ενώ, πρόσθεσε ότι ήταν η καλύτερη νύχτα της ζωής τους.

Jennifer Lopez: Τα πάντα για το νυφικό, το μακιγιάζ και το μαλλί την ημέρα του γάμου της
instagram.com

Νεότερα Άρθρα

Micellar Water: Πως θα χρησιμοποιήσεις το θαυματουργό νερό της ομορφιάς;

Her News b

Skincare: Τα συστατικά που αγαπήθηκαν το 2023

HerNewskl

Η φροντίδα του δέρματος στην ηλικία των 20

Her News