HerNews.gr
Beauty

Λέιζερ Αλεξανδρίτης: Όλα τα μυστικά που πρέπει να ξέρεις

Το λέιζερ Αλεξανδρίτης είναι η ιδανική λύση για να απαλλαγούμε απο την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Ειδικοί απαντούν σε όλα τα ερωτήματα μας, για να απαλλαγούμε από τις ανεπιθύμητες τρίχες και να έχουμε δέρμα… μωρού!

Τι είναι το λέιζερ Αλεξανδρίτης;

Το λέιζερ Αλεξανδρίτης είναι το πιο γρήγορο μηχάνημα αποτρίχωσης, ιδανικό για τις μεγαλύτερες περιοχές του σώματος (στήθος, πλάτη, πόδια κτλ.). Εκπέμπει φως υψηλής ενέργειας μέσω του κρυστάλλου Αλεξανδρίτη. Διαθέτει μεγαλύτερο μήκος κύματος από άλλα μηχανήματα, γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε μία ευρεία γκάμα τύπων δέρματος, από ανοιχτόχρωμες μέχρι σκουρόχρωμες επιδερμίδες.

Είναι μόνιμη η αποτρίχωση με λέιζερ;

Η αποτρίχωση με λέιζερ λειτουργεί καίγοντας τα τριχοθυλάκια με σκοπό την αποφυγή εμφάνισης της τριχοφυΐας. Είναι η ιδανική λύση για όσους επιθυμούν την οριστική λύση στο πρόβλημα της τριχοφυΐας και την απόκτηση λείας επιδερμίδας.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται για να απαλλαγεί κάποιος από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα;

Η απάντηση βασίζεται στις προσωπικές ανάγκες του κάθε ανθρώπου αλλά οι περισσότεροι ολοκληρώνουν τη θεραπεία μέσα σε 4 – 6 συνεδρίες. Η γρήγορη αποτελεσματικότητα της θεραπείας εξαρτάται από την περιοχή στην οποία εφαρμόζεται το λέιζερ, το χρώμα της τρίχας και της επιδερμίδας.

Μπορώ να ξυριστώ μετά τη θεραπεία με λέιζερ;

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα εφόσον δεν υπάρχει ερεθισμός στο δέρμα. Επιπλέον, το ξύρισμα πριν το λέιζερ δεν επηρεάζει το αποτέλεσμα της θεραπείας.

Υπάρχει αισθητή διαφορά μετά την πρώτη συνεδρία;

Τα αποτελέσματα είναι εμφανή ήδη μετά την πρώτη συνεδρία. Η ανάπτυξη της τρίχας θα είναι όλο και λιγότερη, λεπτότερη και πιο αδύνατη. Η επιδερμίδα θα γίνει πιο λεία και οι πόροι θα γίνουν λιγότερο ορατοί μετά από κάθε συνεδρία.

Τι πρέπει να προσέξω μετά τη θεραπεία;

Τις πρώτες μέρες θα πρέπει να αποφευχθεί το τρίψιμο στη θεραπευθείσα περιοχή και η εφαρμογή ισχυρών λειαντικών καθαριστικών προϊόντων για την επιδερμίδα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας θα πρέπει να προστατεύεται η περιοχή από την έκθεση στον ήλιο ώστε να αποφευχθεί η μεταφλεγμονώδης υπερμελάγχρωση.

Είναι ασφαλές το λέιζερ Αλεξανδρίτης;

Το λέιζερ Αλεξανδρίτης είναι απόλυτα ασφαλές τόσο για τις ανοιχτές όσο και για τις σκούρες επιδερμίδες. Στα Dibeauty που επιλέγουμε εμείς τα Hernews Girls, η θεραπεία είναι ανώδυνη και ασφαλής!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Latte makeup: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη μεγάλη τάση του καλοκαιριού

HerNewskl

Κέιτ Μίντλετον: Έσπασε το πρωτόκολλο στη στέψη του Καρόλου με τις beauty επιλογές της

HerNewskl

Kylie Jenner: Υιοθέτησε το πιο girly manicure για το καλοκαίρι

HerNewskl