HerNews.gr
Beauty

Jennifer Lopez: Δείτε το μανικιούρ που υιοθέτησε την ημέρα του γάμου της

Jennifer Lopez-hernews

Ο γάμος της Jennifer Lopez με τον Ben Affleck είναι γεγονός και όλα τα διεθνή και εγχώρια μέσα ασχολήθηκαν αρκετά με αυτόν.

Μάλιστα, η διάσημη σταρ φρόντισε να προωθήσει μόνη της όλες τις πληροφορίες στον Τύπο και στους θαυμαστές της, αναρτώντας υλικό από την ημέρα του γάμου της και την προετοιμασία της στο προσωπικό της blog.

Στο blog μας δημοσιεύσαμε το χρονικό της επανένωσης του διάσημου ζευγαριού μέχρι και την ημέρα του γάμου, ενώ μπορείτε να βρείτε εδώ και αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα δύο νυφικά που επέλεξε η Jennifer Lopez, το νυφικό μακιγιάζ και το μαλλί της. Αφού συζητήσαμε όλα τα παραπάνω, σήμερα ήρθε η ώρα να δούμε το νυφικό μανικιούρ που επέλεξε.

Το νυφικό μανικιούρ της Jennifer Lopez

H Jennifer Lopez δεν επέλεξε να κάνει ακραίες επιλογές στο γάμο της, αντιθέτως εμφανίστηκε αρκετά απλή και κομψή. Έτσι, παρόλο που άλλαξε δύο νυφικά δεν φάνηκε υπερβολικό, αφού και τα δύο είχαν παρόμοια αισθητική. Σχετικά με το μανικιούρ της, φρόντισε να μας το δείξει σε φωτογραφία μετά το γάμο της, όπου η διάσημη σταρ ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι, χαμογελούσε γλυκά, ήταν ιδιαίτερα λαμπερή και ευτυχισμένη, με το δέρμα και τα μάτια της να ακτινοβολούν.

Τα νύχια της, όπως βλέπουμε και στη φωτογραφία είναι μεσαίου μήκους και έχουν ένα οβάλ σχήμα. Είναι ιδιαίτερα λαμπερά, γυαλίζουν και σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητα, αφού διακρίνεται η λάμψη τους και από μακριά. Το χρώμα τους είναι κοντά στο γκρι, το οποίο, ωστόσο έχει και μια νότα μωβ. Τα εν λόγω νύχια τα περιμέναμε από τη διάσημη σταρ, η οποία σπάνια πειραματίζεται με το μανικιούρ της, καθώς ως επί των πλείστων, προτιμά πιο ήπιους τόνους, αρκετά κοντά στο φυσικό, χωρίς υπερβολές, σχέδια ή περίεργα σχήματα.  

Jennifer Lopez: Δείτε το μανικιούρ που υιοθέτησε την ημέρα του γάμου της
facebook.com
Jennifer Lopez: Δείτε το μανικιούρ που υιοθέτησε την ημέρα του γάμου της
facebook.com

Στις αρχές του Ιουνίου η διάσημη σταρ έφτιαξε ένα πολύ ιδιαίτερο μανικιούρ δείχνοντας την αγάπη της μέσω αυτού στον αγαπημένο της Ben Affleck. Συγκεκριμένα, πάνω σε ροζ nude νύχια τοποθέτησε το αρχικό του ονόματός της “J” και του συντρόφου της “B”. Ενώ, σε ένα άλλο νύχι παρατηρούμε μια χρυσή καρδιά. Μπορείτε να τα θυμηθείτε ξανά, εδώ.

Νεότερα Άρθρα

Milk Nails: Η τάση στο μανικιούρ που έχει μεγάλη διάρκεια

HerNewskl

Πώς οι αλλαγές στη θερμοκρασία επηρεάζουν το δέρμα σας;

Her News

Οι αφέλειες είναι το κούρεμα που προτιμούν οι Γαλλίδες

HerNewskl