HerNews.gr
Social News

Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Τα πυροσβεστικά μέσα ήταν άφαντα, παρατεταγμένα στη Μαραθώνος περιμένοντας εντολές”

Σταματίνα Τσιμτσιλή

H Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε και εκείνη με τη σειρά της θέση λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε σε Πεντέλη- Ντράφι.

Η φωτιά έχει λάβει μεγάλη έκταση και έχει φτάσει στην περιοχή της Πεντέλης, της Παλλήνης, της Ανθούσας και του Γέρακα. Οι περισσότεροι δεν θέλησαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και προσπάθησαν με κάθε τρόπο να σώσουν τις περιουσίες τους. 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρακολουθούσε τα όσα συμβαίνουν και θέλησε να καταγγείλει μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram την απουσία ισχυρών πυροσβεστικών δυνάμεων που θα βοηθούσαν στην κατάσβεση. Πιο συγκεκριμένα έγραψε μέσω ενός Instagram Story πως:

“Δεν έχουμε κλείσει μάτι όλη τη νύχτα αγωνιώντας για την φωτιά που μας απειλεί. Η κατάσταση είναι τραγική και η πυροσβεστική απούσα από πολλά πύρινα μέτωπα. Ο Θεός να βάλει το χέρι του. Ο λόφος της Παλλήνης μαζί με εκατοντάδες σπίτια έχει παραδοθεί στις φλόγες και τα πυροσβεστικά μέσα ήταν άφαντα.

Ήταν παρατεταγμένα στη Μαραθώνος περιμένοντας εντολές όπως είπαν σε δικό μου άνθρωπο που αναρωτήθηκε γιατί δεν επιχειρούν. Είδα τους κατοίκους να προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους με τις μάνικες και σφίχτηκε η ψυχή μου. Ο Θεός να βάλει το χέρι του”.

 Σταματίνα Τσιμτσιλή 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Βίκυ Κάβουρα: «Θα έδινα δεύτερη ευκαιρία στον Νίκο Οικονομόπουλο»

Her News b

Μαρία Αντωνά: “Έχω δικαίωμα να μη θέλω να αναφέρεται το όνομα μου στο Survivor, αλλά δεν το σέβεται κανείς.”

Her News b

Ιωάννα Τούνη: Η συγκινητική ανάρτηση για τον έναν χρόνο χωρίς τη μητέρα της- «Εύχομαι να γίνω τόσο καλή μαμά όσο εσύ»

HerNews ka