HerNews.gr
Διεθνή

Ευλογιά των πιθήκων: Άνδρας από το Χιούστον περιγράφει την εμπειρία του

ανδρας χιουστον

Ο ασθενής Λουκ Σάναχαν μίλησε για την περιπέτεια του με την ευλογιά των πιθήκων στο δίκτυο KHOU 11 του Χιούστον και είπε πως η δοκιμασία του ξεκίνησε όταν τον ενημέρωσε η υγειονομική υπηρεσία του Ντάλας πως είχε εκτεθεί στον ιό.

«Είχα πάει σε μπαρ. Είχα πάει σε pool party. Παραβρέθηκα σε μια μουσική εκδήλωση το Σαββατοκύριακο και πρόσφατα όλοι αυτοί οι άνθρωποι βγήκαν θετικοί», είπε ο ασθενής από το Χιούστον. «Προφανώς επρόκειτο για ένα τηλεφώνημα εντοπισμού επαφών».
«Σαν να βάζουν αποφλοιωτή πατάτας πάνω στο δέρμα σου»

Όπως λέει όμως ο άνδρας από το Χιουστον, πέρασε τις τελευταίες τρεις εβδομάδες σε καραντίνα παλεύοντας με τα συμπτώματα, τα οποία και περιέγραψε ως «απόλυτη κόλαση».

«Έχεις αυτές τις φουσκάλες που είναι φλεγμονώδεις και κάθε φορά που ακουμπάει κάτι ή αγγίζει κάτι το δέρμα σε εκείνο το σημείο, κυριολεκτικά νιώθεις σαν κάποιος να βάζει έναν αποφλοιωτή πατάτας πάνω στο δέρμα σου»,

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό NBC DFW, ο νεαρός άνδρας από το Χιούστον είπε πως η ευλογιά των πιθήκων ήταν «100 φορές χειρότερη» από τον κορωνοϊό, με τον οποίο είχε μολυνθεί το περασμένο καλοκαίρι.

ευλογια

Όπως είπε, είχε γεμίσει με φουσκάλες σε όλο το σώμα και είχε πρησμένους λεμφαδένες.

«Τη 2η μέρα άρχισα να έχω υψηλό πυρετό και αυτό κράτησε για 3 μέρες. Είχα και έναν συνεχή πονοκέφαλο, ενώ οι λεμφαδένες μου ήταν πρησμένοι σαν να ήμουν βάτραχος» ανέφερε, και πρόσθεσε «Είναι η πιο τραυματική εμπειρία που είχα ποτέ. Είναι η χειρότερη αρρώστια που έχω περάσει ποτέ».

Υπενθυμίζεται πως η ευλογιά των πιθήκων, η οποία μεταδίδεται μέσω σωματικών υγρών και παρατεταμένης επαφής, έχει εξαπλωθεί κυρίως μεταξύ ομοφυλόφιλων ανδρών.

Πηγή: www.vradini.gr

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πέδρο Πασκάλ: Ανέβηκε μεθυσμένος στη σκηνή των βραβείων SAG – «Θα πάθω κρίση πανικού»

HerNews ka

Kanye West: Βάζει “μπρος” για να οριστικοποιήσει το διαζύγιο με την Kim Kardashian

HerNews ka

Σακίρα: Νέα «μπηχτή» για τον Πικέ σε κλιπ από το νέο της τραγούδι – Δείτε βίντεο

Her News b