HerNews.gr
Social News

Ο Elon Musk σχολιάζει τις φωτογραφίες του στη Μύκονο με χιούμορ

Μασκ

Ο Elon Musk σχολιάζει τις φωτογραφίες του που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας και τον απαθανάτισαν στη Μύκονο χωρίς μπλούζα.

Το προηγούμενο σαββατοκύριακο ο δισεκατομμυριούχος Elon Musk ταξίδεψε στο «νησί των ανέμων», τη Μύκονο, με την παρέα του και όπως αναμενόταν δεν πέρασε απαρατήρητος. Μεταξύ άλλων, ο φωτογραφικός φακός τον «συνέλαβε» χωρίς μπλούζα, σε σκάφος. 

Οι φωτογραφίες αυτές ενέπνευσαν memes αλλά και αρκετά σχόλια στο Twitter, σε κάποια από τα οποία απάντησε ο ιδιοκτήτης της Tesla. «Γα@@@@ έβαλα τα λεφτά μου σε αυτόν. Τόσοι πολλοί άλλοι έξυπνοι επενδυτές», έγραψε κάποιος σχολιάζοντας φωτογραφία στην οποία ο κάτασπρος Έλον Μασκ είναι χωρίς μπλούζα, με μια πετσέτα από τη μέση και κάτω και κρατά ένα ποτήρι. 

«Χαχα, να πάρει, ίσως θα έπρεπε να βγάζω πιο συχνά την μπλούζα μου… απελευθερώστε τη ρώγα» απάντησε ο δισεκατομμυριούχος και συμπλήρωσε ότι έχει επιστρέψει στη δουλειά «Παρεμπιπτόντως, ήδη πίσω στο εργοστάσιο», έγραψε.

 

Άλλος, συνέκρινε τη φωτογραφία του Έλον Μασκ με μαγιό, με εκείνη ενός σκύλου που στέκεται όρθιος στα πίσω πόδια του. «Ωστόσο, οι γάμπες μου είναι μεγαλύτερες», σχολίασε ο επιχειρηματίας.

Ο Elon Musk έχοντας ήδη επιστρέψει από τη Μύκονο, δε χάνει στιγμή το χιούμορ του και τους στοχευμένους και με χιούμορ σχολιασμούς.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Συγκλονίζει για άλλη μια φορά μέσα από το νοσοκομείο

HerNews ka

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξέσπασε σε κλάματα – «Καινούργιο σπίτι, καινούργια ζωή, καινούργια όλα»

Her News

TikTok: Το viral βίντεο Κύπριας που σχολιάζει τον Βασίλη Μπισμπίκη – «Χορεύει σαν τη γαλοπούλαν…»

Her News