HerNews.gr
Beauty

Gigi Hadid: Το chic minimal μακιγάζ για όσες είναι καλεσμένες σε γάμο

Gigi Hadid

Η Gigi Hadid επιλέγει να κάνει πάντα εκκεντρικές και ταυτόχρονα glam εμφανίσεις που θα αποτελέσουν συχνά αντικείμενο συζήτησης.

Gigi Hadid

Κυρίως όμως οι εμφανίσεις του διάσημου μοντέλου αποτελούν έμπνευση για όλα τα it girls που θέλουν να περάσουν ένα υπέροχο καλοκαίρι γεμάτο λάμψη και στύλ. Αν, δε, είστε καλεσμένες σε γάμο αλλά δεν έχει αποφασίσει ακόμη το μακιγιάζ που θα αναβαθμίσει την εμφάνιση σας, η Gigi Hadid έκανε την τέλεια minimal και ταυτόχρονα glam πρόταση.

Πιο συγκεκριμένα η εμφάνιση της στην εκδήλωση British Vogue X Self-Portrait Summer Party στο Λονδίνο ήταν inspo. Τα μαλλιά της έγιναν από τον διάσημο Sam McKnight, ο οποίος δημιούργησε έναν ψηλό κότσο με νότες από 90s και μακριές αφέλειες προς την αριστερή και τη δεξιά μεριά του προσώπου.

΄Όσο για το μακιγιάζ, που έγινε από make-up Sofia Schwarzkopf-Tilbury, οι nude αποχρώσεις ήταν εκείνες που κυριάρχησαν με μαύρη μάσκαρα και σκιες με ιριδίζουσα εφή. 

Τα καλοσχηματισμένα φρύδια θα είναι πάντοτε trend και η dewy λάμψη με το highliter σε συνδυασμό με ένα primer λάμψης είναι so stylish. 

Gigi Hadid

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Tips ομορφιάς για γυναίκες άνω των 40 ετών

Her News

3 εύκολοι τρόποι για να διώξουμε μακριά τους μαύρους κύκλους

Her News b

Καίτη Γαρμπή: Τόλμησε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της!

HerNewskl