HerNews.gr
Social News

Iωάννα Τούνη: “Δώστε λίγο χώρο και χρόνο. Διάσημοι ή άσημοι, πάνω από όλα να είστε άνθρωποι”

Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται τον τελευταίο καιρό στο επίκεντρο των συζητήσεων σχετικά με το ότι θα γίνει για πρώτη  φορά μανούλα.

Η διάσημη influencer και επιχειρηματίας απάντησε σε όλα τα άσχημα σχόλια και τις φήμες που έχει δεχθεί αυτό το διάστημα για το μέλλον της σχέσης της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, τα unfollow και φυσικά την εγκυμοσύνη της.

Πιο συγκεκριμένα η ίδια είπε μέσω βίντεο στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram δήλωσε χαρακτηριστικά πως:

“Δε μπορώ να διανοηθώ με πόση κακία μπορεί αν δεχθεί μια γυναίκα που ενδέχεται να πάρει έξτρα βάρος ή να πρηστεί για ορμονικόύς ή μη λόγους…

Επίσης! Μια μέλλουσα μανούλα μπορεί να πάρει ΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΘΕΛΕΙ να κάνει όσες εξετάσεις χρειάζεται να περιμένει τόσο, ώστε να νιώσει ασφαλής για την ίδια και το μικροσκοπικό μωράκι που κυοφορεί πριν ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της.

Οι υπόλοιποι άνθρωποι δημοσιογράφοι ή μη, οφείλουν να σεβαστούν την επιλογή της για λίγη ιδιωτικότητα σε κάτι τόσο εύθραυστο και σοβαρό. ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ! Δε γνωρίζετε τι μπορεί να συμβαίνει στην υγεία της μαμάς και του μωρού….Για όνομα! Δώστε λίγο χώρο και χρόνο. Διάσημοι ή άσημοι, πάνω από όλα να ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ”.

Ιωάννα Τούνη

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Άγγελος Μπράτης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το τέλος του από το GNTM

Her News b

Άννα Μαρία Βέλλη: Η ανάρτηση του συντρόφου της τα λέει όλα!

Her News b

Στέλλα Δημητρίου: To μοντέλο αποκάλυψε για τα δίδυμα που περιμένει

Her News b