HerNews.gr
Social News

WhatsApp: Πως μπορείς να δεις ένα μήνυμα που έχει διαγράψει ο αποστολέας

WhatsApp

Υπάρχει τρόπος να δείτε τι ήταν αυτό για το οποίο άλλαξε γνώμη ο συνομιλητής σας στο WhatsApp και διέγραψε το μήνυμα με τους παρακάτω τρόπους, ανάλογα τον τύπο του κινητού που έχετε.

Αφού στείλετε ένα μήνυμα μέσω WhatsApp, έχετε τη δυνατότητα να το διαγράψετε πριν το δει ο συνομιλητής σας, πατώντας απλά πάνω στο μήνυμα και επιλέγοντας το ‘delete’.

WhatsApp

Έτσι, θα διαγραφεί το μήνυμα, αν δεν το έχει ήδη διαβάσει ο άλλος. Ποια είναι η λύση;

Οι χρήστες Android μπορούν να διαβάσουν τα διαγραμμένα μηνύματα στο WhatsApp μέσα από μια εφαρμογή, το Notisave. Το παρακάτω video εξηγεί πώς ακριβώς λειτουργεί αυτή η εφαρμογή, για να μπορείς να διαβάζεις τα μηνύματα που σου έστειλαν και διέγραψαν.

Για χρήστες iPhone

Και πάλι μπορείς να βρεις και να διαβάσεις τα διαγραμμένα μηνύματα, απλά με διαφορετικό τρόπο. Το κινητό σου κάνει back up τα μηνύματά σου στο WhatsApp. Αρκεί να διαγράψεις το WhatsApp, να το εγκαταστήσεις ξανά και να επιλέξεις να γίνει ανάκτηση των chats σου, μέσω του backup που είχες κάνει προηγουμένως. Εκεί θα δεις και τα διαγραμμένα μηνύματα.

Extra Info:

Το WhatsApp είναι μία social εφαρμογή και συγκεκριμένα ένα messenger για διάφορα mobile λειτουργικά συστήματα. Στόχος του είναι να αντικαταστήσει την επικοινωνία των χρηστών μέσω SMS και να βάλει στο «παιχνίδι» την επικοινωνία με μηνύματα μέσω ίντερνετ (WiFi ή 3G/4G). Ένας από τους ανταγωνιστές του στην Ελλάδα είναι το Viber.

Η κοινότητα του WhatsApp είναι η μεγαλύτερη που μπορεί κανείς να συναντήσει σε messenger app αυτή τη στιγμή και ξεπερνά τους 600 εκατ. ενεργούς μηνιαίους χρήστες. Σε αυτό βοήθησε και η εξαγορά της εφαρμογής από το Facebook, με το ποσό να αγγίζει συνολικά τα 19 δισ. δολάρια!

Πηγή: www.zinapost.gr

Νεότερα Άρθρα

Zendaya – Tom Holland: “Στον άνθρωπο που με κάνει πιο χαρούμενη”

HerNewskl

Γιώργος Σαμπάνης: Θετικός στον κορονοϊό – Αναβάλλεται η πρεμιέρα του

Her News b

Δανάη Μιχαλάκη: Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Γιώργο Παπαγεωργίου

HerNews ka