HerNews.gr
Διεθνή

Kate Moss: “Έβγαλα το μπλουζάκι μου. Ημουν πολύ ντροπαλή τότε για το σώμα μου”

Kate moss

H Kate Moss είναι από τα πιο αναγνωρισμένα μοντέλα παγκοσμίως, αφού έχει περπατήσει σε μεγάλων και διάσημων Οίκων τα catwalks.

Kate Moss

Ωστόσο, η ίδια ήρθε αντιμέτωπη με πολλές δυσκολίες κατά τη διάρκεια αυτής της πολυετούς καριέρας της. Έτσι, μετά από τόσα χρόνια αποφάσισε να μιλήσει για όλα, παραχωρώντας μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Desert Island Discs» του BBC.

Aρχικά, αναφέρθηκε στην εκμετάλλευση που υπάρχει απέναντι στα μοντέλα στη βιομηχανία της μόδας. Η ίδια αρχικά αποκάλυψε πως όταν ήταν 15 χρονών και ξεκίνησε να ασχολείται με τον χώρο του μοντέλινγκ, οι φωτογράφοι της ζητούσαν να φωτογραφηθεί topless. Εκείνη ξεσπούσε σε κλάματα και μάλιστα είχε φύγει για αυτόν τον λόγο και από μια φωτογράφιση.

Kate Moss

Στη συνέχεια, το διάσημο μοντέλο προσέθεσε χαρακτηριστικά ότι:

“Είχα μια φρικτή εμπειρία για έναν κατάλογο σουτιέν. Ήμουν μόλις 15 μάλλον και μου είπε: Βγάλε το μπλουζάκι σου, και έβγαλα το μπλουζάκι μου. Ημουν πολύ ντροπαλή τότε για το σώμα μου. “Και είπε: “Βγάλε το σουτιέν σου” και ένιωθα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, οπότε πήρα τα πράγματά μου και έφυγα τρέχοντας. Νομίζω ότι οξύνθηκε το ένστικτό μου. Μπορώ να καταλάβω ένα λάθος άτομο μίλια μακριά”.

Όσο για τη φωτογράφιση που είχε για τη καμπάνια εσωρούχων του Calvin Klein το 1992 με τον ηθοποιό του Mark Wahlberg, η Kate Moss είπε πως είχε πολύ άγχος και αναγκάστηκε να πάρει βάλιουμ για να είναι ηρεμη, αφού θα πόζαρε τόπλες.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

Πολλαπλά οφέλη από το αντιικό χάπι Merc για τους ασθενείς Covid-19

Her News

Britney Spears: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον λόγο που ξύρισε τα μαλλιά της το 2007

HerNews ka

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ για τη γήρανση και την εικόνα του σώματός του: «Είναι χάλια»

HerNews ka