HerNews.gr
Διεθνή

Προγαμιαΐο συμβόλαιό Jennifer Lopez -Ben Affleck : Τέσσερις σεξουαλικές συνευρέσεις την εβδομάδα ζήτησε η σταρ

Η Jennifer Lopez απαίτησε με προγαμιαίο συμβόλαιο από τον Ben  Affleck να συνευρίσκονται ερωτικά τέσσερις φορές την εβδομάδα. Και αυτός δεν ήταν ο μόνος όρος του συμβολαίου…

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν πριν λίγες μέρες στο Λας Βέγκας ανταλλάσοντας επιτέλους τους όρκους αγάπης που ήθελαν και πριν είκοσι χρόνια όταν είχαν αναβάλει τον γάμο τους.

Το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί το 2002 όμως λίγες μέρες πριν τον προγραμματισμένο γάμο τον είχαν αναβάλει και παρά το γεγονός ότι παρέμειναν ζευγάρι χώρισαν μετά από δύο χρόνια, το 2004. Τότε είχαν υπογράψει ένα προγαμιαίο συμβόλαιο, το οποίο πλέον ανανέωσαν με νέους όρους ενώ άφησαν και κάποιους που ακόμα και σήμερα θεωρούνται αρκετά περίεργοι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το πρώτο συμβόλαιο του ζευγαριού ανέφερε ότι η Lopez απαιτεί από τον Affleck να συνευρίσκονται ερωτικά τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα, όρος που περιλήφθηκε και στο τωρινό συμβόλαιο.
Επιπλέον, η J.Lo είχε εξασφαλίσει τότε ότι ο ηθοποιός –μετά τη βραδιά που είχε περάσει με ιερόδουλες- δεν θα την απατούσε ξανά, βάζοντας ως όρο πως
αν την απατήσει θα χάσει χρήματα, κάτι που δεν αφαιρέθηκε από το πρόσφατο προγαμιαίο συμβόλαιό τους.

Σε περίπτωση διαζυγίου, οι δύο σταρ θα κρατήσουν την προσωπική τους περιουσία, όμως σε περίπτωση απιστίας του Ben αυτό δεν θα ισχύσει.

Καθώς το ζευγάρι πλέον έχει πολύ μεγαλύτερη περιουσία αλλά και παιδιά, η J.Lo θέλει να προστατεύσει τα χρήματα τα δικά της και των παιδιών της αλλά και πως ο Ben δεν θα απιστήσει ξανά.

Στο παρελθόν, ο Affleck είχε αρνηθεί ότι το προγαμιαίο συμβόλαιο περιλαμβάνει ατυτούς τους όρους λέγοντας:

“Δεν μπορείς να νομοθετήσεις την συμπεριφορά. Πρέπει να πιστέψεις τον άνθρωπό σου και να πιστέψεις ότι θα αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις που θα βρεθούν μπροστά σου. Κανείς από τους δυο μας δεν είναι αφελής ή χαζός. Θα ήταν ωραίο να μπορούσες να έχεις ένα βιβλίο κανόνων αλλά δεν μπορείς απλά να τους γράψεις”.

 

Aκολουθήστε μας στo Google News  

Νεότερα Άρθρα

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: «Ένιωθα σαν ένα κομμάτι κρέας» – Εγκαταλείπει το Χόλιγουντ

Her News b

Ιβάνα Τραμπ: Η ιστορία της γυναίκας που πίστευε πως τα έχει όλα και έλεγε πως είναι «η πρώτη κυρία»

Her News

Grammy 2023: Ποιος είναι ο λόγος που ξέσπασε η Adele σε κλάματα;

HerNewskl