HerNews.gr
Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Έφτασε στην ανακρίτρια για ν’ απολογηθεί για την απόπειρα ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας

Στην ανακρίτρια έφτασε η Ρούλα Πισπιρίγκου λίγο πριν τις 09.00, σήμερα το πρωί. Προκειμένου να δώσει τη δική της εκδοχή για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας που απαγγέλθηκε πριν από λίγες ημέρες σε βάρος της. Και για την οποία έλαβε προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπισή της.

Η απόπειρα ανθρωποκτονίας για την οποία απολογείται η Ρούλα Πισπιρίγκου, αφορά όσα έγιναν μέσα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας τον Απρίλιο του 2021.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο που καλείται να αντικρούσει η Ρούλα Πισπιρίγκου, όλα όσα οδήγησαν τότε, στο να αποκτήσει μη αναστρέψιμη βλάβη με τετραπληγία, το 9χρονο παιδί, ήταν εγκληματικές ενέργειες της μητέρας του.

Η προσωρινά κρατούμενη για τη δολοφονία του 9χρονου παιδιού, μετέβη σήμερα στα δικαστήρια της Ευελπίδων προκειμένου να δώσει στην 18η Τακτική Ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάπα τη δική της εκδοχή. Την εκδοχή για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας που απαγγέλθηκε πριν από λίγες ημέρες σε βάρος της. Και για την οποία πριν από λίγες ημέρες έλαβε προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπισή της.

Η δίωξη για το δεύτερο κακούργημα που βαρύνει την 33χρονη, ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιώργο Νούλη. Και βασίστηκε στα στοιχεία του φακέλου που έχει η Δικαιοσύνη στα χέρια της, για την πορεία της Τζωρτζίνας από νοσοκομείο σε νοσοκομείο. Μέχρι τελικά τον Ιανουάριο του 2022 να υποκύψει στην τοξική ουσία που φέρεται να της έδωσε η μητέρα της.

Διαβάστε περισσότερα στη vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στο Παναθηναϊκό Στάδιο (Φωτορεπορτάζ)

Her News

«Έφυγε» από τη ζωή η Ματούλα του Κολωνακίου – Ήταν νεκρή στο σπίτι της εδώ και επτά ημέρες

HerNews ka

Youth Pass: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τις αιτήσεις – Ποιοι το δικαιούνται και πότε θα καταβληθεί

HerNews ka