HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 25 έως 31 Ιουλίου

ζώδια

Ζώδια: Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια από 25 έως 31 Ιουλίου

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη!

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με εσάς να θέλετε να χαρείτε να ερωτευτείτε και να περάσετε ξένοιαστες στιγμές με το ταίρι σας. Έλα όμως που ξαφνικά έξοδα και ξαφνικά γεγονότα θα σας πιέσουν και θα νιώσετε συναισθηματική και οικονομική ανασφάλεια. Θα πρέπει να μείνετε ψύχραιμοι και θα δείτε πως μπόρα είναι και θα περάσει. Με το να το αφήσετε να σας πάρει από κάτω δεν θα καταφέρετε και κάτι.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Η εβδομάδα για εσάς θα είναι ιδιαίτερα πιεστική για εσάς με το νέο φεγγάρι γιατί θα πιεστείτε με σχέσεις και συνεργασίες και δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια ρήξη. Θα ήθελα λοιπόν να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και να μην τραβήξετε τα άκρα για να μην το μετανιώσετε λίγο αργότερα. Κάποια ευχάριστα νέα πιθανόν να σας φτιάξουν για λίγο τη διάθεση.

Ζώδια

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Για εσάς αυτή η εβδομάδα σας βρίσκει αρκετά ανήσυχους και πιθανόν με πολύ υπερένταση και να μην μπορείτε ούτε να κοιμηθείτε. Αρκετοί από εσάς έχετε πολλά μαζεμένα μέσα σας και θέλετε να ξεσπάσατε με άτομα μέσα από την εργασία σας. Θα ήθελα λοιπόν να πάρετε ανάσες και να κρατήσετε όσο μπορείτε τις ισορροπίες για να μην το μετανιώσετε λίγο αργότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Εσείς στις αρχές της εβδομάδας θα νιώσετε έντονα ένα κλείσιμο και θα θελήσετε να μείνετε μακρυά από όλα για να ξεκουραστείτε και να ηρεμήσετε. Το καταλαβαίνω πως έχετε κουραστεί αλλά δυστυχώς θα πρέπει να βγείτε πάλι εκεί έξω και να παλέψετε για τα θέλω σας. Κάποια ξαφνικά γεγονότα με φίλους πιθανόν να σας σοκάρουν.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Αυτή την εβδομάδα εσείς πάλι θα νιώσετε ότι το σύμπαν για κάποιο λόγο τα έχει βάλει μαζί σας πάνω που στρώνετε μια κατάσταση ξαναχαλάει. Όλο αυτό θα σας προκαλέσει νεύρα και υπερένταση θα πρέπει να κρατήσετε τις ισορροπίες στη δουλειά σας και να μην τραβήξετε τα άκρα. Αν τώρα άτομα μέσα από αυτό το χώρο σας προκαλέσουν και σας σοκάρουν, κάντε υπομονή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)

Εσείς αυτή την εβδομάδα θα θελήσετε να ασχοληθείτε με την εργασία, αλλά και την εικόνα σας προς τα έξω. Αρκετοί θα βρεθείτε με φιλικά σας άτομα ή θα μπείτε σε ένα νέο κοινωνικό περιβάλλον που θα σας βοηθήσει να εξελιχτείτε. Κάποια γεγονότα που πολύ πιθανόν θα σας σοκάρουν και έχουν να κάνουν με άτομα που βρίσκονται στο εξωτερικό ή από συγγενείς εξ αγχιστείας.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ)

Αυτή η εβδομάδα για εσάς θα κινητοποιήσει κάποιες φοβίες σας και ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες κινήσεις για τα κληρονομικά σας που τα αποφεύγατε καιρό τώρα. Παρόλα αυτά αρκετοί από εσάς θα ταξιδέψετε στο εξωτερικό και δεν αποκλείεται να κάνετε και κάποιες επενδύσεις εκεί. Προς το τέλος της εβδομάδας μπορείτε να βρεθείτε με φιλικά σας άτομα και να περάσετε όμορφα.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Αυτή η έβδομάδα για εσάς συνεχίζει να είναι πιεστική με ξαφνικά γεγονότα και εντάσεις με συνεργάτες ή με σχέσεις. Αυτό το νέο φεγγάρι θα σας φέρει ακραία γεγονότα και θα νιώσετε πως το σύμπαν τα έχει βάλει μαζί σας. Προσπαθείτε να παραμείνετε ήρεμοι και ψύχραιμοι και στην ανάγκη μείνετε λίγο μόνοι σας μακρυά από όλους και όλα για να αποφύγετε κάποια έντονα γεγονότα.

ΤΟΞΟΤΗΣ(22 Νοε-21 Δεκ)

Εσεις αγαπημένοι μου μπορείτε να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με την υγεία σας καθώς μπορεί να προκύψουν κάποια θέματα. Καλό θα ήταν να δείτε ένα γιατρό αν χρειαστεί. Ίσως υπάρξουν. κάποιες εντάσεις στην εργασία σας. Παρόλα αυτά δώστε και λίγο μεγαλύτερη σημασία στο σύντροφο ή το συνεργάτη για να αποφύγετε τυχόν παράπονα. Προς το τέλος της εβδομάδας μπορείτε να ταξιδέψετε στο εξωτερικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Εσείς θα πρέπει να ασχοληθείτε με την εργασία σας και με θέματα της καθημερινότητας. Στις αρχές της εβδομάδας και να βρείτε λύσεις. Επίσης δώστε περισσότερη σημάδια στο ταίρι σας και φερθείτε λίγο καλύτερα, γιατί νομίζω πως τραβάτε τα άκρα. Ναι, δεν θα σας βγει σε καλό. Προς το τέλος της εβδομάδας ίσως ξαφνικά γεγονότα με παιδιά σας ταράξουν λίγο παραπάνω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -9 Φεβ)

Αυτή η εβδομάδα για εσάς θα είναι παραπάνω πιεστική από ότι εσείς αντέχετε. Καβγάδες και κόντρες με άτομα  της οικογενειά σας. Ίσως σας ταράξουν και δεν θα ξέρετε πως να το διαχειριστείτε. Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και μην τραβήξετε τα άκρα, γιατί πιθανόν να τη μετανιώσετε. Ξέρετε πως στην ουσία έχετε κάνει κάποια λάθη και πρέπει να κάνετε πίσω.

ζώδια

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ -20 Μαρ)

Αυτή η εβδομάδα ιδιαίτερα στις αρχές της επιτάσσει να ασχοληθείτε λίγο με την οικογένεια. Αυτό θα σας πιέσει και δεν θα θέλετε να το κάνετε. Όμως να ξέρετε πως αργότερα σας περιμένουν στιγμές χαράς και χαλάρωσης. Ευχάριστες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας. Προς το τέλος της εβδομάδας θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με την εργασία σας και να διευθετήσετε κάποια πράγματα.

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Contact:

Insta: https://www.instagram.com/katselievi/

FB:  https://www.facebook.com/evi.katseli

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Καρκίνος: Τα τυχερά χρώματα του ζωδίου

Her News

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 19 έως 25 Δεκεμβρίου

HerNewskl

20 Μαρτίου: Διεθνής Ημέρα Αστρολογίας

HerNews ka