HerNews.gr
Beauty

Γιατί χρειάζεται να έχουμε τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ στο καλοκαιρινό νεσεσέρ μας;

μαντηλακια ντεμακιγιαζ

Φορτιστής: Τσεκ. Ρούχα: Τσεκ. Παπούτσια: Τσεκ. Καλλυντικά: Τσεκ. Μαντηλάκια ντεμακιγιάζ;

Η σημασία του να έχουμε στο καλοκαιρινό μας νεσεσέρ μαντηλάκια ντεμακιγιάζ είναι ύψιστη. Νομίζοντας ότι το καθαριστικό υγρό για το πρόσωπο μπορεί να κάνει την ίδια δουλειά, αμελούμε τα μαντηλάκια και πολλές φορές δεν τα παίρνουμε μαζί. Αυτό όμως είναι λάθος. Γιατί;

Τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ είναι το πρώτο στάδιο στην αφαίρεση του μέικ-απ. Αφαιρούν το πρώτο στρώμα μακιγιάζ από την επιδερμίδα και το προετοιμάζουν για τον πλήρη καθαρισμό με το υγρό σαπούνι στη συνέχεια.

Επίσης, τα μαντηλάκια λειτουργούν ενυδατικά, καθώς είναι εμπλουτισμένα πολλές φορές με υαλουρονικό και βιταμίνες που προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση στο πρόσωπο, αφήνοντας το απαλό, χωρίς τραχύτητα.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά τους είναι σίγουρα η ευκολία στη χρήση. Γιατί, ακόμα και μισοκοιμισμένες, με ένα μαντηλάκι ντεμακιγιάζ μπορούμε να προσφέρουμε στο δέρμα τού προσώπου μας τον καθαρισμό που χρειάζεται.

μαντηλακια ντεμακιγιαζ

Επίσης, προσφέρουν μία πολύ καλή λύση σε κάθε μας εξόρμηση μακριά από το σπίτι, φρεσκάροντας άμεσα το δέρμα μας όταν αυτό ασφυκτιά κι εμείς βρισκόμαστε… στο γραφείο, στο αυτοκίνητο, στο γυμναστήριο ή ακόμα και στις αποδράσεις μας στην ύπαιθρο.

Και αν κάτι τέτοιο σας φαίνεται υπερβολικό, δεν έχετε παρά να ελέγξετε, μετά από κάθε χρήση, το μαντηλάκι σας για να δείτε πόσο ανάγκη είχε το δέρμα σας τον καθαρισμό.

Βέβαια κάθε επιδερμίδα έχει διαφορετικές ανάγκες περιποίησης. Γι΄αυτό, κυκλοφορούν μαντηλάκια με εξειδικευμένο σχεδιασμό, διαφορετικό για κάθε τύπο δέρματος, όπως για ευαίσθητες επιδερμίδες ή για δέρματα με τάσεις ακμής. Εμποτισμένα με ειδικά συστατικά, τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ καθαρίζουν, τονώνουν και παράλληλα ενυδατώνουν ελαφρά την επιδερμίδα, ενώ πολλά από αυτά προσφέρουν ταυτόχρονα τον απαραίτητο καθαρισμό και στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Collarbone bob: Το κούρεμα που ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου

HerNewskl

DIY scrub: Πώς να απομακρύνετε την κυτταρίτιδα με μια γρήγορη συνταγή;

HerNewskl

Αφαίρεση τατουάζ με λέιζερ: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

Her News